Acasă » Trending » Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: „Un doctor mi l-a injectat cu o seringă”

Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: „Un doctor mi l-a injectat cu o seringă”

De: Eliza Popescu 03/01/2022 | 09:13
Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: Un doctor mi l-a injectat cu o seringă

Implantarea unui microcip în piele a devenit, de câțiva ani, o chestiune luată în serios de mulți oameni din întreaga lume. Fie că este vorba despre stocarea unor date de natură personală sau „secretă”, există mulți adepți care și-au făcut un astfel de implant. George Buhnici a explicat care a fost motivul pentru care a ales să își implanteze un microcip în mâna stângă, dar și modul în care a fost băgat în piele.

Implantarea unui microcip în piele a început să fie luată în considerare de multe persoane, iar acest lucru ar putea deveni, peste mulți ani, o „modă”, lucru pe care străinii îl numesc un statement. Inițial, implanarea unui microcip, având orice natură informațională, a fost privită cu scepticism de mulți, rețelele de socializare vuind de teorii ale conspirației și alte opinii, fie că au fost din partea oamenilor de știință sau ale persoanelor care nu au o calificare în domeniul respectiv. Totuși, recent, în pandemia de coronavirus, o companie din Suedia a creat un astfel de dispozitiv care va putea fi scanat, pentru a arăta certificatul COVID. Chiar directorul general al companiei respective și-a implantat un microcip de mărimea unui bob de orez, în mână, motivând, în declarațiile pentru AFP, că dorește să fie ușor accesibil, oriunde ar merge. Iar, pentru cei care doresc un astfel de microcip, acesta ar costa în jur de 100 de euro, potrivit declarațiilor sale.

Vezi și CÂȚI BANI A PRIMIT GEORGE BUHNICI CA SĂ PARTICIPE LA IUMOR. FOSTUL PREZENTATOR DE LA PRO TV A „TRĂDAT” PENTRU ANTENA 1

Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă

George Buhnici este primul român care a avut oportunitatea să își facă un implant cu microcip, în mâna stângă. Chiar pe site-ul său, buhnici.ro, bărbatul a mărturisit, detaliat, care a fost motivul pentru care a ales să facă acest lucru, ce schimbări s-au produs în viața sa, dar și modul în care a fost introdus microcipul în piele. Acesta și-a implantat microcipul în anul 2016.

”Da, sunt un cyborg pentru că mi-am implantat un cip în mână. S-a întâmplat acum vreo două luni în cadrul unui eveniment public, în fața a sute de oameni unde am fost invitat să fiu primul român care încearcă tehnologia. Un doctor mi l-a injectat cu o seringă cu acul cam gros și a durut câteva secunde. Apoi publicul a aplaudat și a pus întrebări despre tehnologie. Interesant. Mâna mea s-a umflat puțin așa cum era de așteptat și apoi și-a revenit iar acum am o capsulă de dimensiunea unui bob de grâu între două degete de la mână. Nu plănuiam să scriu ceva despre cip până când nu încep să îl folosesc mai serios pentru că e capabil de câteva lucruri utile”, a scris George Buhnici pe site-ul său.

Citește și I-AM FĂCUT CALCULUL LUI GEORGE BUHNICI. CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, DIN YOUTUBE

George Buhnici a explicat cum a intrat în posesia microcipului și unde poate fi implantat

Microcipul este cât un bob de grâu și poate fi achiziționat de pe internet, însă există puțini furnizori specializați în așa ceva. Acesta poate fi implantat la un dermatolog,  la un specialist în tatuaje sau chiar de o asistentă medicală.

”Spuneam că e de dimensiunea unui bob de grâu și îți poți cumpăra unul de pe internet. Nu fac reclamă acestei firme, dar există momentan puțini furnizori de implantabile. Acesta vine într-un plic și apoi îl poți implanta la un dermatolog, chirurg, o asistentă medicală sau chiar un specialist în tatuaje. Sau nu trebuie să o faci deloc. Nu câștigi și nu pierzi nimic.

Sună SF dar este în fapt doar un înlocuitor de cartelă magnetică de aproape orice fel. Este o capsulă de sticlă cu trei cipuri pe standarde diferite care pot înlocui cartele magnetice și cipuri NFC cum sunt cele de pe telefon sau din brelocurile pe care le folosești la interfon.

Am deja zeci de cipuri NFC la birou sub formă de stick-ere sau brelocuri care fac aproximativ același lucru dar acelea trebuie lipite pe ceva sau atârnate de cheile de care voiam oricum să scap. Un cip încapsulat în sticlă și implantat sub piele nu se pierde. Asta m-a interesat cel mai mult, pentru că eu îmi rătăcesc cheile și am prea multe parole la toate conturile online posibile.

Citește și UN CELEBRU INVESTITOR STRĂIN A FOST PE CALE SĂ PĂRĂSEASCĂ INTERVIUL LUI GEORGE BUHNICI „ÎȚI POȚI FACE SINGUR EMISIUNEA TA STUPIDĂ” CE L-A SCOS DIN SĂRITE PE INVITAT | VIDEO

Momentan am pe el cartea de vizită electronică. Telefoanele cu NFC îl citesc în 3 secunde și dau astfel informațiile mele partenerilor sau prietenilor în timp ce îi las “gură cască”. E un efect fain dar nu asta mă interesează cel mai mult. O să îl testez în curând cu yale și alte tipuri de încuietori pentru uși, calculator, eventual cu sistemul de legitimații de la muncă și parcarea plătită din centru unde acum folosesc cartele de plastic.

Ai început să prinzi ideea? Unii oameni își scriu declarații de dragoste și jurăminte pentru persoana iubită pentru că cipul suportă și câteva zeci de cuvinte în format text. Mai poate bloca și debloca telefonul mobil iar informația de pe el este criptată încât să nu poată fi furată. În viitor va putea înlocui cardul bancar, că și el are cip. Nu cred că e soluția perfectă dar e o soluție mai bună decât cheile actuale mult prea ușor de pierdut sau de copiat. Valabil și pentru bani/carduri”, continuă George Buhnici.

De asemenea, microcipul nu are GPS, Bluetooth, WiFi și nici baterie, ceea ce înseamnă că acesta nu emite și nici nu este detectat de la distanță de aparate inteligente sau de porți de scanare din aeroport. Însă, microcipul poate fi văzut la radiografie și poate fi pipăit, fiind sub piele. Durata de viață a unui astfel de microcip este de zece ani și este livrat în seringă sterilă. De asemenea, poate fi scos oricând de sub piele.

Sursă foto: buhnici.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...