N-ai mai văzut aşa ceva! Lumea de pe plajă s-a uitat la ”Regina Instagramului” când a scos…

Publicat: 16/08/2017 | 00:00

Larisa Tănăsoiu, cunoscută drept "Regina Instagramului", a atras atenţia tuturor pe litoral! Atât datorită formelor sale voluptoase, cât şi datorită unui detaliu neobişnuit. Îmbrăcată la plajă într-un costum de baie de culoarea roz, Larisa Tănăsoiu a surprins pe toată lumea atunci când a scos din geantă un iPhone... tot roz! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile incendiare cu Larisa Tănăsoiu la plajă. (VEZI ŞI: Imagini în premieră! ”Regina Instagramului” a pierdut. Ce vrăji a făcut Iulia Pârlea. L-a ”recuperat” pe Piţi Jr. din… toaleta de la NUBA!)

„Regina Instagramului” este foarte atentă la potrivirea culorilor. Larisa Tănăsoiu a ales pentru ziua de plajă un costum de baie care să se asorteze perfect cu iPhone-ul ei roz. 

„Regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu, a pătruns în forţă în ultimul timp în showbiz-ul românesc, ea fiind mai întâi cunoscută datorită pozelor pe care le posta pe Instagram şi datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are pe respectiva reţea de socializare, iar mai apoi fiindcă a atras atenţia unor bărbaţi celebri de la noi.

Mai întâi Larisa Tănăsoiu a fost filmată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în compania simpaticului cântăreţ Speak, după aceea ea fiind protagonista unor scene de-a dreptul incendiare alături de Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner al României Victor Piţurcă (VEZI AICI: Speak şi-a luat flit de la ”Regina Instagramului” la 2 dimineaţa!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a publicat în exclusivitate imaginile fabuloase cu Alex Piţurcă şi Larisa Tănăsoiu sărutându-se în toaleta de la NUBA. Se pare că nu a fost, însă, decât o aventură între Piţi Jr. şi „Regina Instagramului” întrucât fostul fotbalist a reluat în ultima perioadă relaţia cu Iulia Pârlea, de care s-a despărţit şi cu care s-a împăcat în mai multe rânduri. (VEZI AICI: IMAGINI FABULOASE! Fiul ”Satanei” a înghesuit-o pe ”Regina Insta” în toaleta de la NUBA: a sărit pe ea şi…)

Citește și...