N-o să-ți vină să crezi ce vedetă le-a făcut lipeala Dianei Dumitrescu cu Alin Boroi

Publicat: 24/10/2018 | 17:24

Diana Dumitrescu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV cum a început povestea de dragoste dintre ea și Alin Boroi. Vedeta a dezvăluit identitatea celui care le-a făcut cunoștință.

Diana Dumitrescu s-a măritat pentru a doua oară și a mărturisit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Alin Boroi. Puțini sunt cei care știu că Augustin Viziru a fost ”Cupidonul” care a pus totul la cale pentru ca Diana Dumitrescu și Alin Boroi să fie împreună. (VEZI ȘI: DIANA DUMITRESCU, DESPRE DEPRESIE ȘI CĂSNICIA CU DUCU ION: “ÎNCEPUSEM SĂ FAC ATACURI DE PANICĂ…“)

„Sunt foarte bine, sunt foarte happy, îmi priește foarte tare. Mă ține acasă, mă lasă să fac ce vreau eu. Mi-am luat câteva zile libere după ce m-am măritat și am stat acasă, doar eu cu mine, m-am uitat la seriale. Noi ne-am cunoscut la discotecă, la club. Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru, căci el este foarte bun prieten cu Alin. Așa ne-am cunoscut.

Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat. Ajunsesem în perioada în care am zis că nu mă mai interesează, că nu mai vreau, să fiu doar eu cu mine și dacă Dumnezeu îmi aduce pe cineva în viață, să fie o dragoste frumoasă, cu puțină nebunie. Am primit fix ce aveam nevoie”, a declarat Diana Dumitrescu.

Ziua nunții, o surpriză pentru Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu și Alin Boroi și-au jurat credință veșnică, într-o ceremonie de vis care a avut loc în natură și care a fost una tradițional românească. Actrița a ales să poarte o rochie de mireasă foarte largă, un alt aspect demn de luat în seamă. Rochia lungă din dantelă,de culoarea fildeșului a fost completată de un voal lung spectaculos. Atât mirele, cât şi domnişoarele de onoare au purtat costume din portul tradiţional românesc. Însă… lucrurile nu s-au derulat chiar atât de firesc în ziua nunții lor! (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE DIANA DUMITRESCU ȘI PROASPĂTUL EI SOȚ, ALIN BOROI! IMAGINI PAPARAZZI)

„Nici eu nu știam că se va întâmpla, noi am avut o discuție la un moment dat când eu eram la filmări. Eu aveam multă treabă, nu-mi stătea gândul. Mi-a spus că a anulat vacanța și a spus că mergem la munte. În 20 de minute mi-am găsit rochia de mireasă. A fost haos pentru că a fost o nuntă în două zile și două nopți. Au fost 70 de persoane, doar familiile și prietenii apropiați. Nu e vorba de organizarea în sine, dar lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Toate lucrurile pe care le-am avut la nuntă s-au întâmplat pur și simplu. Voiam o rochie simplă, largă și ușoară, m-am dus direct la creatorul care știam că face astfel de rochii. Alin a purtat o ie. Inelul îl aveam de doi ani, acum e verighetă. Am avut trei perechi de nași. N-a fost nici pe cadouri, nici pe plicuri. Am primit, dar nu am cerut.”, a spus Diana Dumitrescu, la „Răi Da’ Buni”.