Scandal monstru între Diana Dumitrescu și proaspătul ei soț, Alin Boroi! Imagini paparazzi

Publicat: 18/09/2018 | 13:09

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit în urmă cu două zile, după o relație de patru ani. Omul de afaceri i-a fost alături frumoasei blonde și au decis că este momentul să-și oficializeze relația. Sunt foarte fericiți împreună, însă, pentru a ajunge la acest rezultat fericit, au fost nevoiți să treacă și prin perioade mai grele. În majoritatea legăturilor amoroase au loc și scene cu năbădăi, iar Diana Dumitrescu și Alin  Boroi nu au făcut excepție de la regulă.

”Ghinionul” lor a fost faptul că paparazzi i-au surprins chiar în mijlocul scandalului. Ei au fost imortalizați, conform WOW.biz, în urmă cu trei ani, pe litoral, în mijlocul unui scandal ”monstru”

Unii au presupus, imediat după acest incident, că Diana Dumitrescu și Alin Boroi nu mai au niciun viitor împreună. Dar s-au înșelat, iar cei doi au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi, scandal monstru lângă un club de fițe

Totul s-a petrecut la mare, în urmă cu trei ani, după o seară pe care am putea să o numit ”nebună”. Și asta pentru că ea a stricat – e drept, doar temporar – armonia cuplului Diana Dumitrescu-Alin Boroi.

Cei doi amorezi au mers într-un club fițos din Mamaia, spre relaxare totală, au băut câteva pahare, au dansat și, evident, s-au sărutat. Dar minunata imagine s-a spulberat ca și cum n-ar fi fost în momentul în care frumoasa blondă a ieșit într-un suflet din club, cu ochii în lacrimi. Ea s-a îndreptat spre parcare, apoi a fost ajunsă din urmă de iubitul ei. Acesta era însoțit de un amic.

Alin a dorit să o ia în brațe pe Diana, însă aceasta l-a refuzat ferm. Blonda l-a împis și i-a strigat ”Ia-o pe-aia, rămâi cu aia”!, ceea ce duce la presupunerea că omul de afaceri fusese mai amabil decât ar fi trebuit cu o femeie din club. Atitudinea sa a deranjat-o pe Diana, acesta fiind și motivul scandalului.

Explicațiile lui Alin Boroi au fost, pe moment, zadarnice. Ea a continuat să plângă și să îi facă reproșuri. Abia ulterior, după ce a trecut ceva vreme, Diana Dumitrescu a reușit să își recapete liniștea și a revenit la sentimente mai bune față de Alin. Totuși, timpul a ținut cu amândoi, după cum se poate observa, iar familia este acum – așa cum declară – super-fericită și încrezătoare în viitor.

sursa captura foto/WOW.biz

Citește și...