Narcisa Guţă, prima fotografie după ce „s-a tunat”! Cât de schimbată e fosta soţie a cunoscutului manelist

Publicat: 08/12/2017 | 19:02

Narcisa Guţă e în culmea fericirii, după operaţia estetică pe care şi-a făcut-o de curând. Şi, după puţin suspans în care fanii au aşteptat nerăbdători rezultatul intervenţiei, vedeta a făcut publică prima poză după ce faţa "i-a fost sculptată cu bisturiul". Fanii au înroşit butonul de like.

Astăzi, Narcisa Guţă a urcat pe pagina sa oficială de Facebook o imagine în care apare de medicul estetician care a operat-o. În poză, se observă că faţa vedetei este încă umflată, dar asta nu a oprit-o să zâmbească şi să facă semnul că totul este ok după operaţia estetică. Mai mult, ea i-a mulţumit public specialistului pentru rezultate.

Fanii au observat diferenţele şi i-au dat sute de like-uri, dar şi mesaje. „Eşti frumoasă, Narcisa” e unul dintre comentariile lăsate de internauţi.

Ieri, fosta soţie a manelistului a umblat în albumele de pe vremea când forma un cuplu alături de Nicolae Guţă. Şi, rememorând acea perioadă, ea a ales să facă o publică o poză de colecţie în care apare alături de artist şi fiul lor.

„Şi o poză cu tati!!! Din vremea când nu era Guta Nebunule!!! Amintire frumoase”, a scris fost iubită a lui Nicolae Guţă pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în scandalul de la Judecătorie! Ultima oră: Narcisa şi Guţă ”negociază” împăcarea!

Citește și...