Lovitură de teatru în scandalul de la Judecătorie! Ultima oră: Narcisa şi Guţă ”negociază” împăcarea!

Publicat: 08/12/2017 | 00:00

Numai istorie nu a fost Narcisa pentru Nicolae Guţă, după ce au divorţat. Au urmat certuri repetate, ameninţări, intervenţia poliţiei... Cu toate acestea, năbădăiosul manelist este acum pe punctul de a face pace definitiv cu femeia despre care spunea, acum câţiva ani, că este singura din sufletul lui şi, până la urmă, tot la ea se va întoarce. Nu e tocmai aşa, dar cei doi sunt, totuşi, pe punctul de a fuma pipa păcii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum îşi vor rezolva Narcisa şi Guţă problemele până la termenul acordat de Judecătoria Sectorului 1 al Capitalei. (VEZI ŞI: Imagini demenţiale! Fosta iubită a manelistului îşi execută condamnarea într-un atelier de reciclare de pe Giurgiului. Am filmat-o pe Narcisa Guţă, venită cu ditamai Mercedesul la muncă în folosul comunităţii!)

Nu există interlop care să nu-l ”viseze” pe Nicolae Guţă la petrecerea lui! Coardele vocale ale manelistului provoacă lacrimi, deschid portofele, încheie armistiţii. Dar viaţa lui amoroasă este chiar mai palpitantă decât aceea de artist. Şase soţii a avut Nicolae Guţă, dar câte amante… Care s-au bătut, fiecare cu armele sale, pentru celebrul cântăreţ.

Narcisa este una dintre soţiile lui şi pentru care a avut, spun apropiaţii, cel mai mare of. Scandalurile pe la TV cu Narcisa au ţinut de multe ori capul de afiş. În ultimul an, cei doi au ajuns la o dispută cu miză uriaşă. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos)

Nicolae Guţă a tăiat-o de la bani pe Narcisa, ba chiar a dat-o afară din apartament, iar femeia l-a dat în judecată, cerându-i pensia alimentară pentru fiul lor, Alberto, în vârstă de 10 ani. Narcisa îl acuză pe Nicolae că şi-a abandonat total copilul şi că ea nu mai are cu ce să-l crească. „Actriţa principală” îi cere lui Guţă o cotă-parte din încasările sale lunare, care, conform legii, poate ajunge până la 25%.

Nicolae Guţă şi Narcisa au ajuns la Judecătoria Sectorului 1 zilele acestea. Acolo, cei doi au primit un termen de împăcare: 7 februarie 2018. Astfel, judecătorii le-au acordat o perioadă de graţie, în care Nicolae şi Narcisa îşi pot regla neajunsurile care i-au adus în faţa instanţei.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că situaţia dintre cei doi nu mai este aşa de tensionată. Guţă ar fi dispus să accepte, în mare, cererile fostei sale soţii. Astfel, pe 7 februarie, instanţa ar urma doar să constate împăcarea. (NU RATA, AICI: Declaraţii exclusive. Amanta manelistului rupe tăcerea. Adevărul despre cum e Nicolae Guţă la pat: ”Se pricepe bine… M-am simţit extraordinar!”)

S-a căsătorit la 13 ani şi jumătate!

Nicolae Guţă este acum celebru, dar urcuşul a fost greu pentru manelist. S-a căsătorit când avea doar 13 ani şi jumătate, iar apoi, pentru a supravieţui, a trebuit să facă diferite munci. S-a angajat muncitor necalificat la căile ferate, în Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Guţă a povestit cum scăpa câteodată de muncă: le cânta muncitorilor, iar aceştia îi făceau şi lui norma! (VEZI AICI: ”GUŢĂ m-a ameninţat că mă omoară!” Mărturisirile cutremurătoare ale NARCISEI, după ce a fost dată afară din casă)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...