VIDEO EXCLUSIV. Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos

Publicat: 28/09/2017 | 00:00
Scene uluitoare la nunta la care celebrul Chinezu', din Clanul Spoitorilor, a fost naş! Nicolae Guţă, manelist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, s-a întrecut pe sine pentru a-i mulţumi pe cei prezenţi, între care reprezentanţi de frunte ai lumii interlope. Dar a şi meritat efortul! Mii de lei şi de euro s-au scurs în buzunarele cântăreţului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii şi imagini fabuloase din timpul petrecerii la care a intervenit poliţia, de două ori. (NU RATA, AICI: Nicolae Guţă s-a afişat cu o femeie la cinci zile după ce s-a spus că a fost găsit mort în apartament. Care a fost reacţia fanilor)
În urmă cu doar câteva zile, Chinezu’ Spoitoru’ a anunţat ”spuma” interlopilor din Capitală că musai trebuie să participe la marele eveniment, la care el a avut onoarea să fie naş. Petre Geamănu’, zis ”Împăratul lumii”, Nicu Americanu’, Paul Nemuritoru’, Aurel Miliardaru’ sunt câteva dintre numele grele care şi-au făcut apariţia între casele unde, iniţial, a început megapetrecerea.
 
Nicolae Guţă şi-a dres glasul şi a început recitalul. De încălzire. Apoi, totul a luat-o razna. Oamenii s-au dezlănţuit şi, inevitabil, au apărut oamenii legii. Manelistul a fost cel care a detensionat situaţia şi a făcut apelul: ”Am o rugăminte, s-o lăsăm mai uşor. Legea-i lege şi trebuie să ne supunem, într-un fel sau altul. Trăiască Poliţia Română, care ne înţelege!” Şi au fost înţeleşi! (CITEŞTE AICI: Declaraţii exclusive. Amanta manelistului rupe tăcerea. Adevărul despre cum e Nicolae Guţă la pat: ”Se pricepe bine… M-am simţit extraordinar!”)
 
Imediat, au curs dedicaţiile. Cu o mână pe microfon, cu alta pe banii primiţi de la celebrii nuntaşi, Guţă abia mai prididea să-i mulţumească pe toţi. A chemat limuzina, la intervenţia socrului mic. Mirele şi mireasa au urcat pe capotă. Să fie văzuţi şi aclamaţi de toţi. Chinezu’ a lovit primul, cu câteva bancnote dintre cele mai mari. Guţă a ”valsat”. Au venit apoi 100 de euro de la celebrul Petre Geamănu’… S-au repezit şi naşa şi soacra mare… 1.000 de lei! ”Două, patru, şase, opt milioane de la Geamănu’”, a urlat apoi Guţă în microfon. 
 
S-a făcut coadă la manelist. Geamănu’ a mai venit odată, dar şi oameni mai simpli au cotizat, cu câte 50 sau 100 de lei, cu dedicaţii pentru miri şi interlopi. (CITEŞTE AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ NAŢIONALĂ! ”Împăratul lumii”, Petre Geamănu, a fost eliberat cu… lăutari! Temutul lider interlop din anii ’90 a părăsit închisoarea după 11 ani)
 
Poliţia a apărut pentru a doua oară. Şi tot pentru a doua oară s-au făcut promisiuni. Onorate, de această dată. Asta pentru că nuntaşii, după ce s-au dat în spectacol în stradă, au mutat petrecerea în cortul de nunţi, amenajat în apropiere. Unde s-a cântat şi s-a dansat la maximum, iar dedicaţiile s-au ”rostogolit” de-a dreptul peste Nicolae Guţă. 
 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

CRISTIAN BLĂNUŢĂ

 

Citește și...