Ne-a arătat ”bijuteriile” la două luni de la operaţie! Primele imagini cu noii sâni ai celei mai păcătoase asistente TV!

Publicat: 18/03/2017 | 00:00

Oana Oprea, cunoscută publicului larg drept Eva Kent, a dispărut din lumina reflectoarelor de când a ales să părăsească România, dar şi-a ţinut mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. Eva Kent a anunţat în urmă cu două luni pe toată lumea că a ales, din nou, să ajungă pe mâna chirurgului estetician, iar Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă primele imagini cu noii sâni ai blondinei! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Dacă în vara lui 2016 Oana Oprea spunea că renunţă la implanturile mamare din pricina unor probleme de sănătate şi îşi extirpa sânii (citeşte AICI întreaga poveste), iată că la începutul acestui an, ea a mers la medic pentru a-şi înlocui silicoanele cu unele noi (vezi AICI mai multe imagini cu blondina pe patul de spital). Fosta asistentă TV a lui Dan Capatos a trecut prin a patra operaţie estetică de acest fel.

„După cum ştiţi, am trecut prin a patra operaţie. Un proces lung şi greu, dar domnul doctor a făcut totul mai simplu pentru mine fiindu-mi alături la orice chemare şi cerinţă a mea“, le-a mărturisit Eva Kent prietenilor ei virtuali. Mai mult decât atât, blonda a venit în România pentru a-şi face această operaţie de mărire a sânilor şi a apelat la un cunoscut medic din Capitală. Eva Kent pare mulţumită de noii ei sâni, iar acum îi etalează în ţinute provocatoare. Tânăra s-a pozat în maiouri scurte şi decoltate care îi puneau în evidenţă sânii siliconaţi pe care şi-i dorea de multă vreme.

În prima imagine o puteţi vedea pe Eva Kent imediat după operaţie, iar în cea de-a doua, vedeţi cum arată acum.
În prima imagine o puteţi vedea pe Eva Kent imediat după operaţie, iar în cea de-a doua, vedeţi cum arată acum.

Eva Kent a devenit cunoscută în showbiz-ul autohton, când a fost asistentă TV, ce-i drept pentru puţin timp, iar de ceva vreme blonda a decis să părăsească România şi să se mute în Italia. De şase ani de zile, vedeta a dispărut şi s-a hotărât să-şi încerce norocul în altă parte, deoarece nu i s-a prelungit contractul şi nu a mai primit vreo altă ofertă.

Între timp s-a aflat şi ce făcea, de fapt, peste hotare voluptoasa blondină, pentru că aceasta a lucrat ca escortă şi a cochetat o perioadă şi cu filmele pentru adulţi. Niciodată nu a recunoscut că a participat în producţiile de genul acesta, ci a spus în schimb că practică doar job-uri de hostess.

 

Citește și...