Niciodată n-ai fi crezut asta. Loredana Chivu s-a transformat în femeie de casă: ”Fetelor, aceasta este…”

Publicat: 10/04/2020 | 12:25

Nici divele nu pot ieși la plimbare, după pofta inimii, iar măsurile de distanțare socială – chiar dacă le-au trecut ”plăcerile” în neființă – trebuie respectate. Adio cluburi, adio terase sau săli de fitness. Frumoasele din showbizul autohton nu au de ales și stau acasă. Ceea ce reprezintă și o măsură de protecție, în ultimă instanță. 

Loredana Chivu se conformează, așa că nu iese din casă decât atunci când este absolut necesar, iar în lipsa unor alte activități provocatoare din lunile trecute a trecut… la cratiță. Bine, nimănui nu i-ar fi trecut prin cap că blondina se va apuca de gătit, însă le-a făcut o surpriză de proporții admiratorilor. Aceștia au rămas, la propriu, cu gurile căscate, cu atât mai mult cu cât fuseseră obișnuți, în trecutul fără COVID-19, cu câte o porție de imagini ”fierbinți”. De data aceasta s-au înșelat, iar Loredan, mândră de realizarea ei, a postat și un mesaj pe InstaStory.

”Fetelor, aceasta este masa principală pe ziua de astăzi”, a precizat Loredana Chivu pe contul său de socializare, prezentând mai multe preparate culinare.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI FABULOASE. CUM ȘTERGE LOREDANA CHIVU PARBIRZUL MAȘINII, CÂND SE AFLĂ ÎN TRAFIC. NOROCUL EI A FOST CĂ…)

”Am făcut un liceu economic”

Loredana Chivu este vedeta sexy care postează cele mai multe fotografii provocatoare prin care ”incendiază” spațiul online. Iar fotografiile se află mereu în centrul atenției, astfel că se vorbește puțin spre deloc despre… pregătirea blondinei. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a senzualei dive. Dar chiar ea a vorbit despre studiile pe care le are, iar asta s-a întâmplat în cadrul emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars. Loredana Chivu a urmat cursurile unui liceu economic. Și a fost tudentă la Drept, o perioadă, numai că abandonat cursurile.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

(VEZI ȘI AICI: CUM S-A ÎMBRĂCAT LOREDANA CHIVU ÎN NOAPTEA DE REVELION. OAMENII AU CREZUT CA NU VĂD BINE)