Loredana Chivu a spus de câte ori și-a schimbat silicoane și câte operații estetice și-a făcut ca să aibă un trup de zeiță

Publicat: 13/09/2019 | 10:34

Loredana Chivu a acceptat provocarea de a spune exact câte operații estetice și-a făcut de când s-a lăsat prima dată pe mâna unui medic estetician. Fosta asistentă TV a mărturisit de câte ori și-a schimbat silicoane și câte alte intervenții estetice și-a făcut ca să aibă un trup de zeiță. În prezent, ea este o femeie singură, preferând să se focusese pe familia sa și proiectele pe care le are.

Citește și: Fenomenal! Ce le-a transmis Loredana Chivu celor care au criticat-o pentru ținuta decoltată purtată la mormântul lui Arsenie Boca

Loredana Chivu, de câte ori și-a schimbat silicoane și câte operații estetice și-a făcut

În vârstă de 29 de ani, Loredana Chivu și-a schimbat de trei silicoanele până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale destul de delicate, ea și-a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul despre care a subliniat că nu și l-a operat. În galeria foto a articolului puteți vedea mai multe imagini HOT cu aparițiile vedetei pe litoralul românesc, unde a îmbrăcat costume de baie extrem de sexy.

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice

“O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Pare banc, dar nu e! Câte clase are, de fapt, Loredana Chivu

Loredana Chivu nu are iubit, deocamdată

“Sunt singură, ce să vedeți, sunt foarte bine, cred că e prima oară când nu plâng că sunt singură. Sunt convinsă că bărbatul potrivit pentru mine va apărea când este momentul și oricum sunt concentrată pe carieră, pe familia mea, am foarte multe proiecte. Muncesc să schimb lucruri în viața mea. Vedem ce o să fie pe viitor, am destul de mulți pretendenți, nu-mi stă capul la o relație”, a mai dezvăluit blondina.

Citește și...