Pare banc, dar nu e! Câte clase are, de fapt, Loredana Chivu

Publicat: 21/07/2019 | 10:31
Pare banc, dar nu e! Câte clase are, de fapt, Loredana Chivu

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești imediat la apariții provocatoare și la fotografii care ”incendiază” spațiul online. În rest, se vorbește puțin sau deloc despre pregătirea Loredanei Chivu.

Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

Loredana Chivu

”Iubitul păpușii Barbie” nu a uitat-o pe Loredana Chivu

Brazilianul care nu se poate opri din a-și face operații estetice i-a transmis un mesaj Loredanei Chivu, pe care a întâlnit-o într-o vizită făcută de acesta în România în urmă cu doi ani.

După ce a declarat că s-a hotărât să renunțe la obsesia operațiilor estetice, Rodrigo Alves, brazilianul devenit celebru pentru dorința sa de a arăta precum iubitul păpușii Barbie, Ken, a făcut o nouă intervenție, cu numărul 63! A investit până acum peste 900.000 de mii de dolari în aceste intervenții. Rodrigo a venit și în România, în 2017, unde a fost invitat în cadrul mai multor emisiuni. Tot în acest context a cunoscut-o și pe Loredana Chivu, o altă împătimită a operațiilor estetice.

Chiar dacă cei doi nu s-au mai văzut de-atunci, se pare că Loredana i-a intrat la inimă, drept dovadă recent i-a transmis că îi este dor de ea.