Noi detalii tulburătoare despre divorţul care a zguduit showbizul. A pierdut două sarcini cu soţul Irinei Rimeş. „A nenorocit-o! A ajuns din cauza lui la Reanimare”

Publicat: 15/01/2018 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, continuă seria dezvăluirilor tulburătoare despre povestea de dragoste dintre Andi, fostul soţ al Irinei Rimeş, şi rusoaica din Chişinău, Nica. Apropiaţii femeii îl acuză pe Andi că a părăsit-o, după ce a ”stors-o” de bani şi după ce Nica a pierdut doi copii, ajungând la Reanimare. (VEZI ŞI: MEGA-EXCLUSIVITATE. Celebra basarabeancă s-a despărţit vara trecută de Andi, iar totul a ieşit acum la iveală. Motivul adevărat al divorţului: Fostul soţ al Irinei Rimes şi-a lăsat gravidă iubita secretă. CANCAN.RO dezvăluie toate elementele acestei poveşti uluitoare)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluia, ieri, motivul şocant care a dus la destrămarea căsniciei Irinei Rimeş cu Andi: bărbatul şi-ar fi lăsat însărcinată iubita secretă. Azi, continuăm şirul dezvăluirilor şi vă prezentăm ”tabloul” complet al calvarului prin care a trecut ”iubita secretă” a fostului soţ al Irinei Rimeş. (CITEŞTE ŞI: IRINA RIMES a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, iar acum s-a aflat! Cine a descoperit-o pe artistă)

Surse din apropierea Nicăi îl acuză pe Andi că a folosit-o şi a jucat la perfecţie rolul de îndrăgostit doar pentru a ”stoarce” bani de la aceasta. (VEZI AICI: Irina Rimeş a ajuns sub perfuzii! Imagini cu artista pe patul de spital)

”Andi a jucat un rol cu Nica. A făcut-o pe îndrăgostitul cu ea cât timp a avut nevoie de bani şi ea a putut să-i dea, apoi a aruncat-o la «coş». După ce Nica a pierdut prima sarcină, Andi a revenit în viaţa ei şi-i cerea insistent să îi facă un alt copil. Îi spunea mereu că ar merge la ea în Anglia, dar că nu are bani nici de mâncare. I-a plâns în telefon şi i-a spus că nu are bani nici de mâncare, că moare de foame şi că mănâncă numai ceapă prăjită. În cele din urmă, după îndelungi discuţii şi manipulări psihologice, Nica a cedat şi i-a trimis bani. De fiecare dată când se întâlneau, Andi îi spunea că nu are bani şi Nica era nevoită să plătească ea peste tot şi să susţină toate cheltuielile. El îi promitea că, după ce-şi va rezolva problemele financiare, o va aduce în România, împreună cu copilul cu care era însărcinată. Timp de un an, Andi a inventat scuze peste scuze şi a stors continuu bani de la Nica. Ea era contabil, aşa că făcea mereu presiuni asupra ei. Andi pretindea că munceşte zi de zi, câte 30 de ore (sic!), însă atunci când avea nevoie de bani pentru a face plinul la maşină îi cerea Nicăi. Dacă voia să-şi ia şi un ceai, tot ei îi cerea bani”, a declarat o sursă apropiată ”iubitei secrete” a fostului soţ al Irinei Rimeş pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA, AICI: Cine este iubitul IRINEI RIMES! Nimeni nu ştia că artista a fost căsătorită)

„A nenorocit-o practic!

Fostul soţ al Irinei Rimeş ar fi dat uitării toate şoaptele de amor rostite Nicăi şi nici măcar faptul că a pierdut doi copii nu l-a înduplecat să-i stea alături şi să o ajute să depăşească această suferinţă: „Andi nu a avut niciun pic de milă de Nica, nici măcar atunci când aceasta a ajuns din cauza lui pe patul de spital, la secţia de Reanimare. S-a întâmplat după ce a pierdut unul dintre gemeni. A abandonat-o din nou, motivând că e o epavă şi că nu-şi doreşte un viitor cu ea. A nenorocit-o practic! De data aceasta, a fost contactat de avocat pentru a i se returna Nicăi datoria, însă el ajunge să blocheze orice legătură.

Imagini de la Reanimare cu ”iubita secretă” şi abandonată a lui Andi, fostul soţ al Irinei Rimeş
Imagini de la Reanimare cu ”iubita secretă” şi abandonată a lui Andi, fostul soţ al Irinei Rimeş

Nu înainte, însă, de a o ameninţa pe aceasta că va solicita custodia copilului care-i creştea în pântec. Într-un final, după ce fata a reuşit să depăşească momentul dificil şi copilul să fie în siguranţă, sub supravegherea medicilor, Andi revine şi spune că îi va înapoia banii şi că va veni să o vadă la spital. Însă, doar vorbele de el! Irina Rimeş e la curent cu toată această situaţie, încă din vară, la fel şi investitorul Quantum Music”. (CITEŞTE ŞI: Moment PENIBIL în direct! O cântăreaţă celebră a uitat versurile în direct)

Episodul Baban

Sursele citate au confirmat şi apropierea dintre Andi şi Cristina Baban, fosta colegă de la ”Fabria de staruri” a Irinei Rimeş. Potrivit acestora, Andi şi Cristina Baban ar fi locuit împreună timp de doi ani, dormind în acelaşi pat, sub pretextul că sunt ”doar buni prieteni”: ”Timp de doi ani, Andi a dormit în acelaşi pat cu «sora lui», aşa cum o numea el pe Cristina Baban. Nica a aflat de asta şi i-a reproşat, însă i-a spus că nu înţelege de ce e atât de geloasă, pentru că nu-l leagă de Cristina decât o prietenie strânsă. Doi ani a dormit cu ea în pat, gol, însă susţinea că sunt doar prieteni…”.

După divorţul de Irina Rimeş, în presa din Moldova s-a zvonit că Andi şi-ar fi găsit liniştea în braţele Cristina Baban
După divorţul de Irina Rimeş, în presa din Moldova s-a zvonit că Andi şi-ar fi găsit liniştea în braţele Cristina Baban

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...