Nu e de glumă! Ce a pățit Cătălina din Bârlad după ce a apărut la Acces Direct de la Antena 1

Publicat: 17/07/2019 | 10:56
Nu e de glumă! Ce a pățit Cătălina din Bârlad după ce a apărut la Acces Direct de la Antena 1

Cătălina Gîncianu din Bârlad a primit o veste proastă, după ce a apărut la emisiunea Acces Direct de la Antena 1, pentru a-și  spune problemele cu care se confrunta. Bârlădeanca a acuzat faptul cã fiul ei ar fi suferit din cauza unor interventii greșite ale medicului Gabi Simiciuc. La acea vreme, medicul pediatru a intentat proces împotriva Simonei Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, televiziunii, dar și mamei respesctive.

După aproximativ cinci ani de zile, judecãtorii ieșeni de la Curtea de Apel au condamnat-o săptămâna trecută pe bârlădeanca Cătălina Gîncianu, care trebuie sã plăteascã despăgubiri de mii de euro, mai exact 2000 de Euro și 2750 de lei, cheltuieli de judecatã pentru campania televizatã,  în timp ce Simona Gherghe, SC Antena TV Grup SA, și Lucia Lupșa, producătoarea emisiunii, au fost iertate de judecãtorii ieșeni, scrie vremeanoua.ro.

Cãtãlina Gîncianu a participat în 2014 la „Acces Direct”, de la Antena1, unde a fãcut apel la români sã fie ajutatã, pentru cã bãietelul ei de 7 ani ar suferi de o boalã letalã la ficat și are nevoie de transplant. Ea a adus atunci acuze grave unui medic bârlãdean, care a actionat-o în judecatã. Conform informatiilor de la DGASPC Vaslui, femeia practica o formã mascatã de cerșetorie, iar copiii ei, o fatã de 16 ani si un bãiat de opt ani (în 2015), nu au absolut nici o boalã.

Era o formã de abuz si exploatare a copiilor. Atunci când un pãrinte apeleazã la mila publicã prin folosirea unor boli incurabile inventate si instigã copiii sã simuleze anumite comportamente, care sã atragã mila, putem spune cã este vorba despre exploatare, întrucât mama are un comportament dezorganizat si intentionat. Atunci când copilul în loc sã meargã la scoalã este plimbat pe la cabinetele medicale pentru a fi investigat, înseamnã cã este abuz fizic. Chiar propriul copil, la evaluarea fãcutã, ne-a spus >. Copilul este sãnãtos, ar vrea sã facã sport, sã se joace, sã învete, dar este abuzat de mama sa, care îi inventeazã boli. Cazul ei a fost în atentia noastrã, mama si copilul fiind inclusi într-un program de consiliere psihologicã, iar mama a fost monitorizatã mult timp, iar în cele din urmã a renuntat la o asemenea practicã”, spunea acum trei ani Ionel Brãtianu, psiholog si responsabil al CPRUCANE Bârlad pentru aceeași sursă.

Cãtãlina Gîncianu a mințit bârlãdenii prin campanii inițiate cu cutii din plexiglas, puse la casele mai multor supermarketuri din oraș, prin care se solicitau donații în bani pentru investigații medicale ce urmau să le fie fãcute copiilor ei cărora le inventase tot felul de boli.

Citește și...