Acasă » Știri » Nu e o glumă! Cât costă un sendviș de ren și o porție de cartofi prăjiți în Laponia. Antonia, uimită de preț

Nu e o glumă! Cât costă un sendviș de ren și o porție de cartofi prăjiți în Laponia. Antonia, uimită de preț

De: Irina Rasoveanu 17/12/2024 | 13:02
Nu e o glumă! Cât costă un sendviș de ren și o porție de cartofi prăjiți în Laponia. Antonia, uimită de preț
Antonia, uimită de prețul unui sendviș de ren/ Sursa foto: Instagram

În preajma sărbătorilor, Antonia și Alex Velea au plecat în Laponia, alături de copiii lor. Cei doi se bucură de clipe speciale pe „tărâmul lui Moș Crăciun”. De asemenea, artiștii au împărtășit câteva momente cu fanii lor. Cântăreața a postat o poză cu meniul unui restaurant local, iar unul dintre preparatele servite este sendvișul de ren. În fotografie, se observă și prețul unui astfel de produs.

În această perioadă, multe vedete aleg drept destinație de vacanță Laponia, mai ales cele care au copii. Locația este perfectă pentru micuții, deoarece le dă ocazia să îl întâlnească pe Moș Crăciun și să discute cu el. Antonia și Alex Velea au decis să meargă și ei într-o astfel de vacanță.

Citește și: Lino Golden, declarații surprinzătoare despre cearta cu Alex Velea. Mario Fresh ar fi început totul: „Am fost influențat de el”

Antonia, uimită de prețul unui sendviș cu ren, în Laponia

Antonia și Alex Velea se află în vacanță, în Laponia, alături de copiii lor și de câțiva prieteni. Cei doi au împărtășit câteva momente din călătorie în mediul online. Artista a publicat o imagine cu meniul unui restaurant din zonă.

În fotografie, apare o porție de cartofi prăjiți, preparați în stil tradițional din Laponia, iar prețul lor este de 4 euro. De asemenea, localul servește clienților și sendvișuri cu carne de ren. Prețul unui astfel de produs este de 5 euro. Antonia a pus câteva emoticoane prin care a transmis că este uimită de acest meniu.

Postarea făcută de Antonia/ Sursa foto: Instagram

Carnea de ren are un gust deosebit, fiind caracterizată de fibrele fine și conținutul redus de grăsimi. Aceasta se poate consuma pe tot parcursul anului atât congelată și conservată, cât și procesată, potrivit Jurnalul.ro.

Cea mai mare producție de carne de ren se înregistrează din septembrie pana în februarie, atunci când sunt selecționate cele mai bune exemplare de ren, care se sacrifică în măcelarii specializate. În țările din Nord, este o adevărată delicatesă.

Carnea de ren este folosită în mai multe rețete tradiționale, precum afumături servite cu legume, supe sau tocănițe. Aceste preparate se găsesc în restaurantele din Finlanda, iar turiștii îndrăzneți care merg acolo în vacanță pot gusta din rețetele locale.

Citește și: Fiica Antoniei are iubit la 13 ani?! Filmările cu Maya s-au viralizat rapid!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×