Nu o poate uita pe Oana! A ”înlocuit-o” pe Zăvo cu o domnişoară ”trasă la indigo”!

Publicat: 07/02/2017 | 12:01

Cândva, Cezar Marin şi Oana Zăvoranu erau de nedespărţit şi bărbatul devenise chiar partenerul de afaceri al brunetei. Acum, lucrurile par să stea total diferit, însă el nu a uitat-o complet pe fiica Mărioarei, pentru că a ieşit în oraş cu „copia fidelă“ a acesteia. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe Cezar Marin, cel cunoscut acum câţiva ani de zile şi drept „avocatul“ Oanei Zăvoranu, în clipa în care ieşise în oraş. Acesta nu a fost singur, ci însoţit de o domnişoară, iar după luni bune de căutări el pare să îşi fi găsit în sfârşit jumătatea. Cei doi au fost de nedezlipit şi chit că deja o oră la care se îndreptau spre casă s-au ţinut mereu în braţe. Mai mult, fostul „consilier“ al Oanei Zăvoranu a privit-o constant drăgăstos pe cea care pare să îi fi furat inima.

În plus, unul dintre posibilele motive pentru care s-a îndrăgostit iremediabil de noua lui cucerire pare să fie unul cât se poate de evident. Tânăra brunetă îi seamănă destul de bine Zăvorancei. Şi nu doar ca înfăţişare, ci şi ca stil vestimentar, pentru că ar fi putut fi confundată foarte uşor cu aceasta, dacă nu ar fi purtat ochelari.

Cezar Marin pare să îşi fi găsit jumătatea
Cezar Marin pare să îşi fi găsit jumătatea

Totodată, având în vedere că între Cezar Marin şi Oana Zăvoranu totul pare să se fi „stins“ brusc, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Asta deoarece imediat după moartea Mărioarei, cei doi petreceau foarte mult timp împreună, pe când Cezar ocupa vitalul rol de „sfătuitor“ (citeşte AICI mai multe).

După moartea Mărioarei, cei doi erau foarte apropiaţi
După moartea Mărioarei, cei doi erau foarte apropiaţi

Doar că, bărbatul şi-ar fi dorit mai mult decât o relaţie de amiciţie, iar când a văzut probabil că este refuzat, a făcut pasul înapoi. De asemenea, încă de când Oana s-a măritat cu Alex Ashraf, care pare să fie bărbatul perfect pentru ea (vezi AICI), Cezar Marin a dispărut complet din peisaj. Se prea poate ca geloziile palestinianului de 28 de ani să fi fost cele care au pus punct apropierii dintre brunetă şi fostul asistent al lui Corneliu Vadim Tudor.

În vara anului trecut, Oana Zăvoranu a făcut pasul cel mare şi a mers la braţul lui Alex Ashraf în faţa ofiţerului stării civile de la Primăria Sectorului 1 a Capitalei, acolo unde a spus un „Da!“ hotărât.

Citește și...