Nu se lasă! Dani Mocanu şi-a făcut un tatuaj-manifest la adresa DIICOT-ului! Ipostaza în care apare manelistul: „E super tare, boss!”

Publicat: 03/11/2017 | 11:14

Vestea că Dani Mocanu a ajuns din nou în faţa procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate i-a surprins pe fanii artistului. Mai ales că, la primele ore ale acestei dimineţi, manelistul le-a dezvăluit cum arată cel mai nou tatuaj pe care şi l-a făcut.

Dani Mocanu a mers la un salon de tatuaje, unde s-a lăsat pe mâinile unui artist care i-a făcut desenul dorit. Artistul care are probleme cu legea şi-a tatuat pe palma şi puţin din antebraţul stâng o imagine dintr-o închisoare. În imaginea apare un deţinut cu părul lung care e după gratii şi care încearcă să-l forţeze pe un tânăr care pare a fi Dani Mocanu să deschidă uşa celulei. Asta pentru că atacatorul are în mâini două chei. Pentru alţii, desenul semnifică faptul că un deţinut luptă pentru libertatea sa.

„Un nou tatuaj” e mesajul pe care l-a scris cântăreţul în dreptul fotografiei, pe care a postat-o la primele ore ale acestei dimineţi.

Citeşte şi: A ajuns din nou în faţa procurorilor DIICOT! Dani Mocanu e nemulţumit de veştile primite

Fanii au reacţionat foarte bine când au văzut ce tatuaj şi-a făcut artistul, care şi-a petrecut o noapte din viaţă în închisoare.

E frumos, bossule, tatuajul„, „Bine, Dănuţule!”, „E super tare, boss!””Hmmm, ăsta da, tatuaj!” sunt doar patru dintre mesajele postate de fanii manelistului.

Citeşte şi: Dani Mocanu, dedicaţie pentru DIICOT: „Domnule procuror, sunt nevinovat, despre infracţiuni eu doar am cântat” VIDEO

Dani Mocanu a fost reţinut pe 26 septembrie

Manelistul a fost atunci acuzat că şi-ar fi forţat dansatoarele să se prostitueze. Procurorii DIICOT au descoperit că Dani Mocanu ar fi convins tinere nevinovate nu doar să apară în clipurile lui, dar şi să îşi vândă trupurile peste hotare. Pe numele lui a fost deschis un dosar în care e cercetat pentru constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare a banilor.

Citește și...