A ajuns din nou în faţa procurorilor DIICOT! Dani Mocanu e nemulţumit de veştile primite

Publicat: 03/11/2017 | 10:47

La mai bine de o lună de când a fost săltat de acasă cu mascaţii şi a petrecut o noapte după gratii, Dani Mocanu a stat din nou faţă în faţă cu procurorii de la DIICOT. Din nefericire pentru manelist, acesta a primit veşti proaste.

În vârstă de 25 de ani, artistul a fost iar audiat în dosarul în care este cercetat pentru constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare a banilor. Dani Mocanu nu a mers singur, ci însoţit de avocatul său. Când au ieşit din sala de judecată, apărătorul manelistului i-a spus că i s-a prezentat ordonanţa de sechestru pe unele bunuri. Desigur, bărbatul l-a asigurat că aceasta va fi contestată.

Citeşte şi: Dani Mocanu, dedicaţie pentru DIICOT: „Domnule procuror, sunt nevinovat, despre infracţiuni eu doar am cântat” VIDEO

Dani Mocanu a fost reţinut pe 26 septembrie

Manelistul a fost atunci acuzat că şi-ar fi forţat dansatoarele să se prostitueze. Procurorii DIICOT au descoperit că Dani Mocanu ar fi convins tinere nevinovate nu doar să apară în clipurile lui, dar şi să îşi vândă trupurile peste hotare. Pe numele lui a fost deschis un dosar în care e cercetat pentru constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare a banilor.

Citește și...