NUD INCENDIAR! Vica Blochina s-a pozat in sanii goi pe Facebook: „Daca vede Piturca poza asta…”

Publicat: 11/11/2013 | 13:51

Vica Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca, revine in actualitate printr-o serie de fotografii de-a dreptul incendiare.
 

Sexoasa lituanianca are 38 de ani, dar arata ca la 20! Cea mai recenta dovada – ultimele imagini postate de Victoria pe Facebook.

vica blochina

In fotografiile respective, blonda apare imbracata doar in chiloti, intinsa pe spate si cu sanii goi, in timpul unei sesiuni de masaj.

Neataaaa! Imi place sa incep dimineata cu un masaj…Adio celulita!!! Voi v-ati trezit?„, a scris fosta iubita a selectionerului echipei nationale.

vica blochina

Reactiile fanilor nu au intarziat. Daca majoritatea prietenilor virtuali i-au laudat trupul, altii, ceva mai glumeti, i-au reamintit de Victor Piturca.

Ce-a pierdut Piti!„, a scris un prieten. „O femeie superba, acesta e adevarul Piti nu o merita, sincer„, a laudat-o un alt amic.

vica blochina

Ufff… daca vede Piti poza asta cred ca te convoaca la echipa nationala„, a glumit un alt prieten virtual, raspunsul Vicai venind prompt: „Sunt in forma! Oricum, le tin pumnii baietilor pentru meciurile cu Grecia„.

J.D.

banner


Citește și...