Acasă » Știri » O adolescentă a născut două seturi de gemeni în doar 21 de luni. Tânăra a rămas însărcinată la 17 ani, deși lua pastile contraceptive

O adolescentă a născut două seturi de gemeni în doar 21 de luni. Tânăra a rămas însărcinată la 17 ani, deși lua pastile contraceptive

De: Delina Filip 16/02/2021 | 20:54
O adolescentă a născut două seturi de gemeni în doar 21 de luni. Tânăra a rămas însărcinată la 17 ani, deși lua pastile contraceptive
O adolescentă a născut două seturi de gemeni în doar 21 de luni. Tânăra a rămas însărcinată la 17 ani, deși lua pastile contraceptive

 

Adolescenta a văzut dublu, la propriu, după ce a născut două seturi de gemeni în 21 de luni. Maggie Rojas, din Dallas – Forst Worth, Texas, în vârstă de 19 ani acum, avea doar 17 ani când a rămas însărcinată, deși își lua pastile contraceptive. Împreună cu iubitul ei liceean, Kenrrik, adolescenta i-a primit în familie pe Lola și Kenny Jr în luna martie 2019. Nici bine nu s-a obișnuit perechea cu noua viață că tânăra a rămas însărcinată, din nou, cu a doua pereche de gemeni. 

Jewel și Kristal s-au născut luna trecută – la doar 21 de luni după frații lor – iar familia încearcă să se obișnuiască cu ideea că au patru copii, toți cu vârsta mai mică de doi ani, în aceeași casă. La doar doi anișori, Lola și Kenny Jr dovedesc că pot fi ajutoare de nădejde pentru părinții lor, având grijă de frații lor mai mici.

Maggie a recunoscut că a fost nevoită să renunțe la visul ei de a intra în armată, după prima sarcină. Mai mult, tânăra a mărturisit că nu și-a dus soțul la întrunirea de familie, pentru că membrii familiei sunt critici cu privire la faptul că a rămas însărcinată fără să fie căsătorită și la o vârstă fragedă.

” Când am aflat că sunt însărcinată cu al doilea set de gemeni am simțit o combinație de șoc cu fericire, dar am fost și puțin speriată. Doar ideea de a mai avea încă doi părea foarte dificilă. E în mod constant dezordine în casă, indiferent de cât de mult aș face curățenie. E aglomerat și foarte multă gălăgie mereu, nu am pic de liniște și am o nevoie acută se somn.

Lola îi iubește pe amândoi și încearcă în mod constant să-i ajute. Îmi aduce biberoanele și suzetele și încearcă să-i țină. În ceea ce-l privește pe Kenny, acesta nu le-a dat prea multă atenție în prima lună, dar apoi se așeza lângă ei dacă începeau să plângă și chiar îmi aducea biberoanele și suzetele și încerca să mă ajute să-i hrănesc. „ , a mărturisit Maggie.

Maggie lua pastile anticoncepționale când a rămas însărcinată

În momentul în care a rămas însărcinată cu primul set de gemeni, Maggie lua pastile anticoncepționale – care indicau că există șanse de 1 % de a rămâne însărcinată. Avea doar 17 ani și se îndrăgostise de Kenrrik de doar cinci luni, când a rămas însărcinată, dar nu a aflat decât în momentul în care sarcina avea trei luni.

„Luam pastile anticoncepționale. Cum poți să rămâi însărcinată când iei pastile? Nu îmi întârziase menstruația, dar când mi s-a făcut rău una dintre prietenele mele mi-a sugerat să-mi fac un test de sarcină, și am făcut-o doar ca să-i demonstrez că greșește. Eram la Wendy și mâncam micul dejun, când m-am dus la baie pentru a face testul. Nu era niciun dubiu, era pozitiv. Am sunat-o pe mama pe FaceTime plângând și i-am spus, dar mi-a spus că deja știa pentru că mă văzuse că-mi era rău. și eu eram Eram atât de tânără și atât de speriată și credeam că o să am doar un copil în acel moment. „, a mai spus Maggie.

Maggie a aflat pe 29 mai 2020 că are gemeni

” Eu sunt făcută din gemeni, dar fratele meu nu a făcut gemeni și același lucru i s-a întâmplat și mamei mele. Familia mea are o condiție genetică nu tocmai bună și e foarte dificil să avem copii. Din fericire, eu nu am această afecțiune – ceea ce e mai mult decât evident acum. ” 

Pe când avea 34 de săptămâni i s-a rupt apa, iar Lola și Kenny Jr s-au născut pe 17 martie 2019, cu câte 1,81 kg fiecare.

” A fost unul dintre cele mai îngrozitoare momente din viața mea, nu știam ce se va întâmpla cu ei, dar din fericire nu au stat prea mult în incubator. A fost destul de dificil să-i văd cu acele fire în ei. Fiul meu s-a născut cu o gaură în plămân, deci am fost nevoiți să așteptăm să se se vindece de la sine. După toate acestea nici măcar nu știam cum pot să țin în mână un copil atât de mic. Am fost recunoscătoare pentru că alte mame care au născut gemeni la 27 de săptămâni nu au fos lăsate să-și atingă bebelușii. Îmi aduc aminte că am fost lăsată să-mi țin băiatul în brațe și vorbeam cu un tătic a cărui copil se născuse în același zi cu mine și era foarte încântat că a putut să-l țină în brațe pentru prima dată. ” , a mai povestit Maggie. 

CITEȘTE ȘI CUM A REUȘIT O TÂNĂRĂ DIN IAȘI SĂ SCAPE DE PUȘCĂRIE, DUPĂ CE I-A GOLIT CARDUL PRIETENEI SALE

Când copii aveau șase luni cuplul s-a căsătorit

„Prima dată toată lumea a reacționat foarte urât pentru că eram prea tânără și nu eram căsătorită. Bunica mea e încă de modă veche, dar îi iubește pe gemeni și ne face și cadouri pentru casă nouă. Nu l-am dus pe soțul meu la întâlnirile familiei și nici nu am reunit ambele familii niciodată, pentru că unii dintre ei sunt foarte tranșant și s-ar isca conflicte. „

În decembrie 2020 Maggie a născut a doua pereche de gemeni

La scurt timp după ce s-au căsătorit, au început să lucreze la un alt copil – se așteptau să aibă încă unul pe lângă gemei. După doar o lună de încercări, Maggie a rămas din nou însărcinată.

” Am rămas șocată, pentru că mă gândeam că o să am doar un copil. Cred că soțul meu era deja pregătit pentru o asemenea veste pentru că a fost foarte calm când i-am dat vestea.  Nu i-am spus mamei că vrem alți copii, doar i-am dat un mesaj cu o poză de la ecografie. La acel moment, ea a crezut că e poza de la prima sarcină și nu m-a crezut decât atunci când ne-am întâlnit și i-am arătat. ” 

Maggie i-a adus pe lume pe Jewel și Krystal pe 16 decembrie 2020. Avea 36 de săptămâni, iar gemenii s-au născut cu aproximativ 2,50 kg fiecare. Ulterior, Maggie și familia ei s-au mutat într-o casă mai mare în East Texas la cinci ore de mers cu mașina de fosta locuință. Tânăra mămică este anxioasă la gândul că va trebui să facă față celor 4 copii cu vârste destul de apropiate, dar nu va lăsa acest aspect să-i influențeze visele. Îmi iubesc la nebunie copiii și îmi place rolul de mamă și nu aș schimba nimic. Sper să pot să îmi reiau cursurile la școală și-mi văd de carieră, atunci când cei patru vor merge la școală. Acum, Maggie, și-a făcut un cont de TikTok și le ajută pe celelalte mămici tinere.

VEZI ȘI UN ACTOR S-A SINUCIS DIN CAUZA SOȚIEI. BĂRBATUL A TRANSMIS ULTIMELE CLIPE DE VIAȚĂ ÎNTR-UN LIVE PE FACEBOOK

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...