O tânără din Corabia a fost urcată cu forța într-o mașină de doi bărbați și dusă la Caracal. Cum au reacționat polițiștii

Publicat: 08/10/2019 | 12:57
O tânără din Corabia a fost urcată cu forța într-o mașină de doi bărbați și dusă la Caracal. Cum au reacționat polițiștii

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, marți, de polițiștii olteni, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pentru lipsire de liberate și lovire sau alte violențe, după ce au luat cu forţa o tânără de pe o stradă din oraş. (VEZI ȘI: UN NOU CAZ „CARACAL”, REZOLVAT ÎN TIMP RECORD)

Potrivit anchetatorilor,  un bărbat din orașul Corabia, județul Olt, a apelat numărul de urgență 112 și a sesizat  faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

Reținuți pentru 24 de ore

„De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.  

În urma audierilor și probatoriul administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Duși la parchet, cu propunere de arestare

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe. (CITEȘTE AICI: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL CARACAL)

Citește și...