Un nou caz „Caracal”, rezolvat în timp record

Publicat: 27/08/2019 | 22:51

Procurorii DIICOT Braşov au rezolvat în nici 24 de ore de la autosesizare cazul unei tinere orfane de ambii părinţi, exploatată sexual în scopul obţinerii de bani de către cel ce îi promitea să-i fie partener la bine şi la rău. Pretinsul iubit şi complicii săi au fost luaţi ca din oală, reţinuţi, iar Tribunalul Braşov i-a plasat în arest preventiv, la cererea procurorilor DIICOT.  Toate aceste etape s-au consumat extrem de rapid, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din ancheta-fulger.

Astfel, ofiţeri ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) s-au autosesizat cu privire la acest caz. Mai precis, aceştia au primit informaţii pe baza cărora au decis să acţioneze prompt. (VEZI ȘI: FIICA LUI GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚII HALUCINANTE)

În urma investigaţiilor rapide din teren, după confirmarea informaţiilor, aceştia au sesizat procurorul DIICOT Braşov, care nu a aşteptat nici măcar o secundă pentru a înregistra un dosar penal pentru fapta de trafic de persoane. Cercetările au continuat din scurt pe tot parcursul zilei de duminică, astfel că, până la jumătatea zilei, persoanele vizate erau identificate, localizate şi puse sub observaţie.

Calvarul fetei durează de două săptămâni

Cei trei au fost imediat ridicați de oamenii legii şi duşi la audieri. Calvarul fetei durează, potrivit unor surse judiciare, încă de la jumătatea lunii august. Debutul acestui dosar a fost un apel al tinerei de 24 de ani, blocate în apartamentul din municipiul Brașov, în care era constrânsă la raporturi sexuale pe bani. Asta după ce fata a reuşit să găsească telefonul ascuns de pretinsul iubit.

În acest caz, din fericire, apelul la 112 a avut şi un rezultat, mai mult decât prompt.

Rapiditatea cu care a fost soluţionat dosarul indică, pe de-o parte, că simţul civic s-a mai trezit după tragedia produsă la Caracal, informaţiile ofiţerilor provenind, cel mai probabil, de la persoane cu care fata a fost constrânsă să aibă raporturi sexuale, iar, pe de altă parte, faptul că autorităţile au capacitatea de a acţiona în forţă, atunci când vor. (CITEȘTE AICI: AM DESCOPERIT UN BUNCĂR ANTI-ATOMIC UNDE GHEORGHE DINCĂ AR FI PUTUT ASCUNDE CADAVRELE)

Cronologia unei anchete-fulger

Anchetatorii au intervenit rapid în cazul fetei sechestrate la Brașov

Surse judiciare au prezentat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, cronologia derulării faptelor, pe ore:

 • în cursul zilei de sâmbătă, serviciul 112 este sesizat de fata captivă în apartamentul unde era constrânsă să se prostitueze
 • în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică se deschide dosar la Parchetul Judecătoriei Braşov
 • duminică dimineaţă, la ora 6, dosarul este transmis de către procurorul de la Parchetul Judecătoriei Braşov către DIICOT Braşov
 • de la primire şi până până la ora nouă s-au făcut acte prealabile pe linie judiciară la DIICOT şi DCCO Braşov
 • în intervalul 9-10, DIICOT Braşov a cerut unui judecător de drepturi şi libertăţi un mandat de percheziţie
 • la ora 15.00 s-au terminat percheziţiile
 • la ora 16.00, ofiţerii au pornit pe urmele suspecţilor, i-au găsit şi ridicat pentru audieri
 • la ora 21.00, s-au terminat audierile
 • după ora 21.00, s-au emis ordonanţele de reţinere ale celor trei
 • în cursul zilei de luni s-a transmis propunerea arestării preventive a acestora la Tribunalul Braşov
 • la ora 17.00, luni, instanţa care a admis propunerea DIICOT Braşov a emis mandatele de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele inculpaţilor.

Calculând după intervalul orar furnizat de sursele citate, rezultă o operaţiune de aproximativ 20 de ore în care poliţiştii şi procurorii de la două unităţi de parchet au reuşit soluţionarea cazului până la nivel de măsuri preventive, ceea înseamnă un stadiu avansat de anchetă, pe linie de probatoriu. (VEZI ȘI: MĂRTURII DIN ”DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. MINORELE ERAU DROGATE ȘI SUPUSE PERVERSIUNILOR SEXUALE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...