Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante: “Anchetatorii nu ne-au lăsat să intrăm în curte! Practic…” EXCLUSIV

Publicat: 29/07/2019 | 06:45

Gheorghe Dincă a recunoscut, duminică, două dintre crimele pentru care era suspectat, după ce două adolescente, pe care el le-ar fi luat la ocazie, au dispărut. În tot acest timp, cât continuă să iasă la iveală detalii terifiante despre acest caz, familia acuzatului a început să fie chemată la audieri pentru a explica dacă avea habar despre comportamentul deviant al bărbatului. Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit, în exclusivitate absolută, cu reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. 

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș al celor două adolescente care au avut parte de o moarte îngrozitoare, și-a recunoscut faptele. Întrebarea care vine acum este dacă acestea sunt singurele crime comise de bărbat, ținând cont că, atât în curtea lui, cât și în casă, există semne că modul elaborat în care acesta a acționat ar putea scoate la iveală și alte orori. Ancheta este în plină de desfășurare, iar proba ADN-urilor va fi relevantă în acest caz. (Citește și: CE ANUME L-A FĂCUT PE GHEORGHE DINCĂ SĂ RECUNOASCĂ)

„Nu ne-au lăsat să hrănim animalele de acolo, care, practic, mor de foame”

Există informații care arată că Gheorghe Dincă ar fi criminal în serie © newsromania.net
În „Casa groazei” din Caracal s-ar afla animale care mor de foame, potrivit fiicei lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au audiat sâmbătă şi familia lui Gheorghe Dincă – pe fosta soţie şi doi dintre băieţi. Cu toţii s-au arătat şocaţi de acuzaţiile care i se aduc bărbatului, despre care spun că nu era o persoană violentă. Oarecum suspect acest fapt, în condițiile în care încă de vineri s-a discutat pretutindeni, prin vocile martorilor, că soția lui Gheorghe Dincă ar fi plecat de-acasă tocmai din acest motiv, că era bătută de el!  Acesta fiind și motivul pentru care femeia a ales să trăiască cât mai departe de el, în Italia. Ba chiar s-a vehiculat că inclusiv fiica lui ar fi fost agresată de acesta.

Contactată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fiica lui Gheorghe Dincă a acceptat să vorbească, însă nu a vrut să declare nimic despre faptele tatălui ei, fiind revoltată mai degrabă de atitudinea autorităților!

Anchetatorii nu ne-au lăsat (n.r. – pe D. Dincă și pe mama ei, Elena) să intram în curte. Nu ne-au lăsat să hrănim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic și nici pe noi nu ne lasă să le dăm mâncare. Unde este Protecția Animalelor?”, a declarat D. Dincă pentru CANCAN.RO.

Ea este singura care a ales să rămână în România, frații ei și mama sa alegând să plece în Italia, fără să mai știe ceva de Gheorghe Dincă. La cei aproape 40 de ani ai săi, fiica lui Gheorghe Dincă are o viață împlinită, iar acum lucrează în Timișoara pentru o companie agricolă deținută de un italian. (NU RATA: I-am găsit familia presupusului ucigaș în serie din Caracal! Gestul cutremurător făcut de fiica lui Gheorghe Dincă)

Câte victime ar fi făcut presupusul ucigaș în serie

Gheorghe Dincă a fost arestat sub acuzația de viol și trafic de minori, infracțiunea de omor neputând fi probată momentan, susțin procurorii, în ciuda rămășițelor umane găsite în curtea lui! La perchezițiile de la domiciliul său au fost găsite inclusiv bijuteriile uneia dintre victime, ale Alexandrei Măceșanu, fetița de 15 ani despre care toată lumea știe acum cu câtă disperare a încercat să se salveze din mâinile suspectului, care o sechestra într-una dintre camere. Autoritățile s-au împotmolit în proceduri când fata a sunat nu o dată, ci de trei ori la 112! Au acționat abia când a fost prea târziu și nu au mai găsit-o.

Începând de vineri, acest caz fără precedent în România naște zeci de întrebări la care răspunsurile vin pe rând, și din ce în ce mai șocante. Poate cel mai important, câte victime să fi căzut în mâna acestui individ care din acuzațiile aduse pare un criminal în serie?!

Anchetatorii, oripilați de ce au găsit în casa lui Gheorghe Dincă

Un anchetator a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ce s-a descoperit în locuința groazei, aflată pe Strada Craiovei, nr. 169, din Caracal. “Era dormitorul, camera de zi a lui Dincă Gheorghe, în latura de vest… Am găsit material calcinat, o pereche de blugi. În holul locuinței, o poșetă, o pereche de încălțăminte, carnea aflată în congelator. S-a mai descoperit un telefon mobil tot în dormitor. E marca Alcatel și o husă de telefon. Poate reușim să ridicăm de acolo ceva, mai facem o cercetare”, a afirmat unul dintre anchetatori în interviul oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(Citește și: EXCLUSIV. Gheorghe Dincă şi-a scos casa la vânzare încă de pe 16 iulie. Cine a răspuns azi la numărul de telefon din anunţ)

Potrivit referatului de arestare al procurorilor, într-un butoi metalic din curte s-a găsit “cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență umană”. Tot în cenușă s-au găsit trei inele și alte resturi de obiecte.

“Când am dat hainele la o parte, erau mulți șoareci, fugeau ca toți…”, a mai spus anchetatorul, la un moment dat, în timpul declarațiilor date în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...