Mărturii din ”depozitul Diavolului” de la Bacău. Minorele erau drogate și supuse perversiunilor sexuale: ”Consumam cuie, apoi…”

Publicat: 02/04/2019 | 23:08

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii din ”depozitul Diavolului” de la Bacău. (Cati bani poti castiga din videochat) Mai multe minore erau drogate și supuse perversiunilor sexuale, iar o serie de oameni de afaceri, printre care și „Nașul” Marius Scutaru, erau organizatorii petrecerilor de pomină. Atenție, urmează detalii cutremurătoare!

Trei persoane, între care un poliţist, au fost arestate după ce procurorii au stabilit că mai mulți oameni de afaceri din Bacău au amenajat un club clandestin în care se consumau și traficau droguri și mai multe minore erau folosite pentru prostituție.  (10 motive sa alegi videochat)

(VEZI AICI: CELEBRUL LIDER AL TRUPEI DJ PROJECT NEGOCIA PRIN TELEFON PENTRU MINORE: ”E CURATĂ? ARE @#$ FAINĂ, CORP BUN?”)

„Petreceri în timpul cărora se consumau o gamă variată de droguri”

Procurorii DIICOT Bacău și alți anchetatori au făcut, la finele săptămânii trecute, șapte percheziții la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor persoane juridice, ridicând, totodată, înscrisuri aflate în evidențele unor instituții publice și persoane juridice de drept privat, într-un dosar având ca obiect infracțiuni de trafic de droguri, punerea la dispoziţie a unui local pentru consumul ilicit de droguri, folosirea prostituției infantile, infracțiuni de corupție și asimilate faptelor de corupție.

Investigația vizează activitățile unor oameni de afaceri din municipiul Bacău care, începând cu anul 2015, au amenajat un club clandestin în care organizau, cu o frecvență aproape zilnică, petreceri în timpul cărora se consumau o gamă variată de droguri, sau substanțe cu efect psihoactiv și se utilizau în mod curent serviciile unor persoane de sex feminin minore care practică prostituția.

Cercetările efectuate au relevat faptul că în jurul persoanelor care se ocupau de întreținerea clubului și de organizarea petrecerilor, s-a agregat un anturaj din care făceau parte oameni de afaceri, persoane cunoscute cu trecut infracțional, precum și funcționari din cadrul unei instituţii publice”, arată reprezentanții DIICOT.

“Fetele erau drogate și sfârșeau prin a…”

Pe parcursul celor două zile în care s-a desfășurat acțiunea, au fost audiate la sediul DIICOT Bacău mai multe persoane cu diferite calități procesuale, până acum fiind reținute și ulterior, arestate preventiv, trei persoane, printre care și un ofițer din cadrul IPJ Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale. La acțiune au participat lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. A fost audiată inclusiv o persoană care lua parte, de regulă, la petrecerile pe care le organiza Marius Scutaru. Declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului.

În cadrul acestui club, organizează petreceri în timpul cărora se consumă alcool și droguri de diferite tipuri. De asemenea, la aceste petreceri participă întotdeauna persoane de sex feminin, unele minore, care le oferă servicii sexuale invitaților lui Scutaru Marius. (…) au participat mai multe persoane de sex feminin. Multe dintre acestea erau minore care proveneau din mediul rural, fiind racolate de la liceele din Bacău. 

Mai erau și prostituate care veneau la clubul lui Scutaru Marius, după ce acesta le promitea că se va ocupa să  le aducă cât mai mulți clienți. Au fost însă și fete care veneau pur și simplu, fiind invitate să participe la o petrecere, fără să știe că în acel loc se organizau orgii sexuale. Aceste fete erau drogate și sfârșeau prin a întreține raporturi sexuale cu Scutaru Marius și apropiații săi”, este declarația martorului, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Acesta din urmă a mai semnalat faptul că petrecerile erau, tot timpul, înregistrate, iar Marius Scutaru le salva într-un laptop, dar și pe stick-uri. Martorul a mai precizat că persoanele care luau parte la respectivele show-uri obișnuiau să tragă pe nas un praf alb și să fumeze cannabis.

(CITEȘTE ȘI: CONDAMNĂRI RECORD ÎN DOSARUL PROSTITUATE PENTRU VIP-URI)

Raporturi sexuale în schimbul a 100 lei

Petrecerile se desfășurau de luni până vineri, în fiecare săptămână. Minorele, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, își ofereau serviciile sexuale în schimbul unor sume de bani. Marius Scutaru, zis ”Nașul”, filma scene din timpul party-urilor și utiliza video-urile obținute pentru a a obține anumite avantaje de la cei care participau la show-uri.

”Ketamină, cocaină, cocs, marijuana, ecstasy, coffee shop”, erau drogurile consumate, conform martorului.

Potrivit procurorilor, în perioada 2016 – martie 2019, Marius Scutaru și apropiații săi au apelat, constant, la serviciile sexuale oferite de diferite persoane de sex feminin care practicau prostituția. Printre acestea se aflau și minore, cu vârste cuprinse între 14 -17 ani, potrivit martorului.

Până în prezent, au fost identificate și audiate două dintre minorele care au oferit servicii sexuale contracost lui Marius Scutaru și apropiaților săi. Una dintre fete a început să frecventeze ”depozitul Diavolului” de la Bacău din vara anului 2018.

Minora susține că a participat la mai multe petreceri organizate în depozitul utilizat de acesta, că i-au fost oferite droguri (un ”praf”, care foarte probabil era ketamină și cannabis) și că a întreținut raporturi sexuale contracost cu mai mulți bărbați. Conform propriei declarații, a consumat droguri (pe care le-a denumit ”cuie”) și a întreținut raporturi sexuale cu Marius Scutaru, de la care a primit suma de 100 lei.

Cu ocazia audierilor, minora a pus la dispoziția organelor de urmărire penală un videoclip în care fetele sunt filmate în ”clubul” inculpatului Marius Scutaru, dansând lasciv alături de acesta.

De asemenea, a fost audiată o martoră care a declarat că, în cursul anului 2018, fiind minoră, a fost invitată împreună cu mai multe fete, în ”clubul” amenajat de inculpatul Marius Scutaru. Acolo i s-a propus să întrețină relații sexuale contracost, dar ea a ar fi refuzat.

(NU RATA: FOSTUL IUBIT AL MONICĂI BÂRLĂDEANU A RECUNOSCUT PROCURORILOR CĂ ERA CLIENT FIDEL AL ”REGELUI BORDELURILOR”)

Nu doar minorele luau parte la petreceri

De precizat că au fost identificate și două persoane de sex feminin majore și-au oferit serviciile sexuale contracost în ”clubul” amenajat de Scutaru Marius.

O martoră, practicantă a prostituției, a susținut că a fost de mai multe ori la depozit, participând la petreceri în timpul cărora se consumau droguri. A confirmat inclusiv prezența minorelor la aceste petreceri și a arătat că acestea au întreținut relații sexuale cu bărbații prezenți.

În cursul urmăririi penale, fata din municipiul Bacău s-a adresat Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, ocazie cu care a solicitat efectuarea de cercetări față de Marius Scutaru pe care l-a acuzat că, din 2016, a supus-o unei hărțuiri constante – prin  amenințări, diferite acte de agresiune și supravegherea repetată a activităților –  pentru a o determina să continue o relație sentimentală începută în 2014.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui dosar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...