Oana Roman, relație secretă cu un bărbat însurat

Publicat: 09/05/2019 | 09:01

Oana Roman a făcut niște dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că a fost implicată într-o relație secretă cu un bărbat însurat.

Acum este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie fericită, un soț care o iubește necondiționat și o fetiță care îi aduce bucurii zi de zi. Puțină lume însă știe că înainte să-și întâlnească sufletul pereche, Oana Roman a avut o relație destul de controversată. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA OANA ROMAN LA 20 DE ANI! ERA SLABĂ. IMAGINE RARĂ FĂCUTĂ PUBLICĂ ASTĂZI)

Ei bine, cu riscul de a fi judecată de gurile rele, vedeta a povestit cum a fost relația ei cu un bărbat însurat.

Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei. Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă. Ulterior am aflat că are pe cineva, mi-a spus el după puţin timp.

Eu am avut o relaţie cu acel om timp de trei-patru ani. El se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine şi altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel. S-a căsătorit cu acte cu ea în timp ce era cu mine, dar mă aşteptam, pentru că el era din alt oraş şi noi doi nu am fi putut să formăm un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Ne-am mai întâlnit şi după ce s-a însurat, dar din ce în ce mai rar, că mă deranja totuşi situaţia. El este şi acum cu soţia şi cu copilul lui. Ea cred că ştie că a mai existat cineva în viaţa lui, a găsit ceva la un moment dat, dar nu ştie cine sunt şi cum mă cheamă. Ultima oară l-am văzut pe acest bărbat cu un an înainte să-l cunosc pe Marius, a declarat Oana Roman la emisiunea Cristina Şişcanu Show.

Oana Roman vrea să scape de gușă

Oana Roman este foarte mândră că nu are nicio intervenție estetică până la vârsta de 43 de ani, însă sunt mici lucruri pe care vrea să le corecteze. Vedeta vrea să scape de gușă și a început și un proces de remodelare, de care este extrem de mulțumită și spune că rezultatele au început să se vadă după doar două ședințe. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE OANA ROMAN A AJUNS LA SPITAL: ”RESPIRAM GREU, AVEAM TENSIUNE…”)

Am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe. Și bărbia e sculptată mult mai mult față de data trecută. După două ședințe. Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, a spus Oana Roman în urmă cu ceva timp.