Oana Roman s-a îngrăşat din nou, după ce slăbise enorm! Vedeta e bolnavă: “Îmi cer scuze, dar…”

Publicat: 04/01/2018 | 17:09

Oana Roman pare că a pierdut din nou lupta cu kilogramele, după ce s-a îngrăşat vizibil în timpul sărbătorilor de iarnă. În comparaţie cu acum câteva luni, vedeta este destul de schimbată. Astăzi, prezentatoarea TV a dezvăluit că e chinuită de o boală şi a anunţat câteva schimbări în cariera ei.

Citeşte şi: Oana Roman nu s-a abţinut, după ce Alexandru Arşinel i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan: “A făcut o greşeală extrem de mare”

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că este răcită foarte rău şi şi-a cerut scuze că nu poate să vorbească atât de uşor ca înainte. În cadrul interviului, Oana Roman a spus că studioul emisiunii pe care o moderează în prezent se va moderniza şi se va extinde.

În timpul mărturisirilor, vedeta a vorbit şi despre noaptea de Revelion pe care a petrecut-o alături de Marius Elisei, fiica lor şi mama sa, Mioara Roman.

„Eu îmi cer scuze, dar sunt foarte răcită şi vorbesc un pic mai greu. (…). Vă anunţ că, în curând, acest format se va dezvolta! Vom avea un studio mai mare, vom avea posibilităţi mai multe pentru a vă arăta diverse informaţii, video-uri, vom avea invitaţi – fie prin telefon, fie în studio. Ne pregătim cu mare drag să ne extindem şi să transformăm acest format într-unul cât se poate de profesionist, cât mai aproape de ceea ce înseamnă o televiziune adevărată. Şi vom fi alături de voi în acest an în fiecare joi, de la ora 15:00, aşa cum v-am obişnuit. (…). Şi eu am petrecut anul acesta foarte frumos. (…). Am petrecut împreună cu cu Isabela şi cu soţul meu, dar şi cu mama – a fost o mare bucurie să o am pe mama mea lângă mine de Revelion, după foarte mulţi ani. Am fost la un restaurant grecesc (…)”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii „Oana punct Roman”.

Citește și...