Oana Roman și fiica ei, Isabela, au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta” a noului sezon! Ce au făcut cu premiul de 7.500 de lei

Publicat: 09/03/2018 | 12:30

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta” a noului sezon. Oana Roman și fetița sau au câștigat prima ediție a noului sezon “Aici eu sunt vedeta”. Emisiunea este prezentată de Cosmin Seleși, la Antena 1. Mama și fiica au făcut echipă în cel mai sincer show al momentului. Ele au demonstrat, pe parcursul savuroaselor probe pe care le-au avut de trecut, că se cunosc foarte bine una pe cealaltă. Premiul lor de 7.500 de lei a fost donat de Oana și Isabela lui Andrei. Băiețelul de șase ani este foarte bolnav.

Oana Roman, în lacrimi: „Când au ieșit sicriele din biserică…”

Seara trecută nu a fost una comodă pentru Oana Roman, Marcel Pavel și Elena Merișoreanu! Celebritățile au venit la “Aici eu sunt vedeta” alături de copiii, respectiv nepoții lor. Isabela (4 ani), Iuvenalia (4 ani), Alessia (4 ani) și Rebeca (6 ani) au dezvăluit din secretele, tabieturile și obiceiurile ciudate ale părinților, respectiv ale bunicii lor.

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta” a noului sezon. Astfel, s-a aflat că pe Iuvenalia o deranjează vocalizele pe care celebrul său tată le face prin casă. Desigur, e supărată și când el vorbește tare, că tatăl său a făcut box în tinerețe și că atunci când era mic acesta avea iubite, dar că acum nu mai are.

Nepoatele artistei Elena Merișoreanu au amuzat-o teribil pe celebra lor bunică atunci când au spus despre ea că sforăie de dărâmă casa. Mai mult au dezvăluit că ea își pune pe cap păr peste păr și că s-a ascuns în dulap ca să scape de un bărbat insistent.

Oana Roman, dată de gol de fiica ei în legătură cu Marius Elisei

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta” a noului sezon. Nici Oana Roman, câștigătoarea serii alături de fetița ei, nu a scăpat ușor. Isabela a spus că pe mami o enervează când tati mănâncă semințe, bea bere și se uită la meci. În plus, cel mai des aceasta merge în club să bea cafele cu fetele și că atunci când era mică, mami a căzut de pe casă.

Invitații speciali ai serii au fost Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care s-au arătat extrem de surprinși să-l găsească în postura de prezentator al show-ului pe Cosmin Seleși. Cu această ocazie, cei prezenți și telespectatorii au aflat ce anume face Liviu în postura de tată și nu face prietenul său, Andrei: “schimbă scutece și șterge copilul la fund”.

Care sunt copiii simpatici care vor veni în platoul de televiziune alături de părinții lor celebri, telespectatorii Antenei 1 vor afla joia viitoare, pe 15 martie, de la ora 20.00, numai la “Aici eu sunt vedeta”, emisiune prezentată de Cosmin Seleși.

 

Citește și...