Oana Roman, în lacrimi: „Când au ieșit sicriele din biserică…”

Publicat: 08/03/2018 | 15:35

Oana Roman a comemorat-o pe Laura Stoica, în emisiunea sa. Se împlinesc 12 ani de la moartea regretatei artiste. Cântăreața s-a stins într-un tragic accident rutier, pe 9 martie 2006. Oana Roman a povestit cum a trăit ea această tragedie. Vedeta a mărturisit că nu poate uita înmormântarea Laurei Stoica. Aceste amintiri au emoționat-o profund pe fiica fostului premier. 

„Când s-a întâmplat tragedia, mie nu mi-a venit să cred. Am dat telefoane. A fost cumplit. Am fost la înmormântarea Laurei Stoica. Îmi amintesc și acum când au scos sicriele din biserică, răsuna vocea Laurei care cânta cu o voce prezicătoare oarecum. Se auzeau versurile: „Eu n-am avut nicio stea”.  La momentul acela, ea era deja o stea. Marele ei vis a fost să devină mamă, sper să ne amintim mereu de ea. Vreau să ne amintim de această fată foarte talentată. Sper ca radiourile și televiziunile să difuzeze mâine imagini cu ea. Am ținut cu toții la ea. Odihnește-te în pace Laura”, a spus Oana Roman, în emisiunea sa online, difuzată de Viva!

Laura Stoica era însărcinată și urma să devină mamă în acel an

Laura Stoica și logodnicul ei

Laura Stoica a decedat la vârsta de 38 de ani, într-un teribil accident rutier, în timp ce se întorcea de la un concert susținut la Urziceni. Ea se afla în mașină cu cel care urma să-i devină soț , bateristul Cristian Mărgescu (ex-Metrock). Cântăreața era însărcinată cu primul ei copil, la momentul tragediei.  Laura Stoica și Cristian Mărgescu se logodiseră cu doar câteva săptămâni înainte de tragicul accident, de Dragobete. Ei aveau de gând să facă nunta la sfârșitul anului. Mai mult, Laura Stoica aflase că este însărcinată și urma să nască în luna septembrie.

 

Citește și...