Oana și Viorel Lis urmează să devină părinți! Dezvăluirile vedetei despre primul ei copil: “O să fiu mămică și…”

Publicat: 11/07/2020 | 20:52

La 76 de ani, Viorel Lis și soția lui, care are 41 de ani, au anunțat că urmează să devină părinți. În cadrul unui interviu emoționant oferit de curând, Oana Lis a făcut dezvăluiri despre primul ei copil. Fostul primar al Capitalei are o fată și un băiat din căsătoriile anterioare.

Descoperă și: Oana Lis a dat lovitura! Ce și-a cumpărat vedeta cu banii pe care i-a strâns pe durata pandemiei. “Am reușit să…”

Viorel Lis și soția lui, Oana, se pregătesc  să devină părinți

Oana Lis este în culmea fericirii de când a decis împreună cu soțul său să devină părinți, chiar dacă acesta din urmă este în etate. Ei vor adopta un copil, după ce, în trecut, vedeta s-a gândit să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne. Cei doi soți au făcut pași importanți cu dosarul pentru înfierea unei fetițe sau a unui băiețel, însă, criza provocată de pandemia de coronavirus le-a cam pus piedici, pentru că Viorel Lis nu a putut ieși oricând dorea din cauza măsurilor impuse de autoritățile din România.

Nu rata: Oana Lis a dezvăluit când și unde a făcut prima dată dragoste cu Viorel

“Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat soția fostului primar al Bucureștiului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: Oana Lis, o femeie nouă! Cursurile de dezvoltare personală au transformat-o pe vedetă: “Am investit 20.000 de euro în educația mea”

În timpul mărturisirilor, Oana Lis a povestit cum a emoționat-o soțul ei cu o surpriză neașteptată în legătură cu viitorul lor moștenitor sau moștenitoare.

“M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, a mai dezvăluit Oana Lis.

Viorel Lis are doi copii din mariajele anterioare: Alina Lis și Adrian Lis, însă aceștia nu au o relație apropiată cu tatăl lor. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis nu sunt singurii din showbizul din România care au decis să adopte copii; Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu; Bodo de la Proconsul și partenera lui de viață, Loredana Marin, au schimbat destinele a patru copii pe care părinții biologici nu i-au dorit în vieție lor – fostul ginere a lui Traian Băsescu a înfiat doi băieți care sunt frați.