Oana Zăvoranu dă de pământ cu vedetele: „Sunt mai «gletuite» decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole, cred că arată «vii» şi au grijă să…”

Publicat: 19/01/2018 | 11:18

După câteva săptămâni de tăcere, Oana Zăvoranu s-a luat din nou de vedete. Şi, în stilul caracteristic, extravaganta artistă le-a atacat cu mai multe "cuvinte acide" pe acestea. În mesajul postat pe o reţea de socializare, ea face referire la persoanele publice care au un machiaj strident, "cu acea tencuială" pe faţă, dar şi de cele care se laudă cu stilul de viaţă sănătos pe care îl duc şi că se simt foarte fresh dimineaţa.

În destăinuirea pe care a aşternut-o pe internet, Oana Zăvoranu a făcut referire şi la felul în care au fost concepute unele dintre vedete. Prietenii virtuali ai vedetei au fost în asentimentul eei.

„Cum e cu toate bloghistele, mocangiste, fomiste, vedete «wannabe (n.r.: care îşi doresc să fie persoane publice)» sau unele chiar mai «consacrate», care îşi fac ele un milion opt sute şaizeci şi trei de mii de selfie-uri până se hotărăsc că arată «vii» într-una. Şi, după ce o postează şi sunt mai «gletuite» decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole, au grijă să spună că ele aşa se scoală fresh de dimineaţă şi totul se datorează vieţii «healthy (n.r.: sănătoase)» pe care o duc şi a detox-urilor MY ASS, care cică le tot fac ele, de când le-a facut mă-sele lor prin păpuşoi! Get lost, BITCH! (n.r.: Dispari, femeie stricată)”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, mărturii înfiorătoare despre moartea ei! Ce vrea să se întâmple cu trupul său: „Mi-aş dori să fiu împăiată”. Ce obstacol are de trecut

„Nu te supăra, nu merită”, „Cât adevăr… se vede că tu nu te aduni cu restul„, „Oana, ce n-as da să te văd faţă în faţă, că îmi doresc atât de mult să te cunosc! Te ador şi te iubesc. Cu drag şi mult respect, fana ta, Maria” sunt doar trei dintre mesajele lăsate de fanii actriţei.

Oana Zăvoranu (44 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf (30 de ani) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

Citește și...