Oana Zăvoranu, mărturii înfiorătoare despre moartea ei! Ce vrea să se întâmple cu trupul său: „Mi-aş dori să fiu împăiată”. Ce obstacol are de trecut

Publicat: 22/12/2017 | 08:41

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri şocante despre dorinţa care vrea să i se împlinească după moarte sa. Extravaganta vedetă a venit în platoul unei emisiuni TV împreună cu Marty, pisoiul pe care l-a iubit atât de mult, încât l-a împăiat, şi a vorbit despre ceea ce vrea să se întâmple cu cadavrul ei.
 

Citeşte şi: VIDEO / În ipostaza asta nu ai văzut-o niciodată! Oana Zăvoranu alăptează o pisică: „Nu pot să cred!”

După ce a dezvăluit tuturor că, deşi are patru pisoi, ea nu l-a uitat pe Marty, pe care l-a împăiat, Oana Zăvoranu a dorit să îl arate la televizor pe motanul ei iubit. În cadrul interviului, actriţa a mărturisit cât de dificil îi este să accepte că Marty nu mai este şi a mai dezvăluit câteva amănunte din procesul de conservare.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu i-a scos inima din piept şi o poartă mereu la ea! Cine e fiinţa fără de care nu a putut să-şi continue viaţa: ”Când am avut o tentativă de suicid”

La un moment dat, soţia lui Alex Ashraf a făcut mărturisiri halucinante de momentul în care va părăsi această lume. Oana Zăvoranu este pro împăiere şi îşi doreşte să fie supusă acestui proces. Totuşi, a spus vedeta, vrea să aibă acordul soţului ei, care e musulman.

Citeşte şi: Război total între Oana Zăvoranu şi Cristina Şişcanu pe tema alăptatului în public. „Grotesc! Avem un copil, hai să-i dăm să sugă…”

Totodată Oana Zăvoranu a făcut nişte afirmaţii tulburătoare în ceea ce priveşte moartea sa. Aceasta s-a arătat încântată de ideea împăierii, spunând chiar că şi-ar dori şi ea dacă soţul său ar fi de acord.

„Te gândeşti când o să mor? Eu aş fi pro acestui lucru. Mi-aş dori să fiu împăiată dacă Alex ar simţi nevoia. Aşa sunt eu. Decât să nu mai atingi omul acela, mai bine îl conservi”, a declarat Oana Zăvoranu într-o emisiune TV.

Citește și...