Război total între Oana Zăvoranu şi Cristina Şişcanu pe tema alăptatului în public. „Grotesc! Avem un copil, hai să-i dăm să sugă…”

Publicat: 19/12/2017 | 22:39

Oana Zăvoranu continuă războiul cu mamele care alăptează în public. Vedeta a pus-o la zid în direct la TV pe Cristina Şişcanu, care a militat pentru hrănirea bebeluşilor în văzul tuturor. Soţia lui Alex Ashraf susţine că acest lucru este îngrozitor şi grotesc.

 

Citeşte şi: E hotărâtă! Câţi bani oferă Oana Zăvoranu pentru o mamă surogat. Este o sumă cu multe zerouri

Extravaganta actriţă a jignit-o pe soţia lui Mădălin Ionescu, pe care nu a iertat-o după ce în urmă cu mai bine de doi ani aceasta ar fi declarat despre Oana Zăvoranu că poate să meargă după motanul ei. Marty a murit pe

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, despre trauma pe care şi-a asumat-o când a decis să îl împăieze pe Marty: „Tot procedeul a durat vreo opt luni de zile”

“Avem un copil, hai să-i dăm să sugă în public. Este o fomistă pe care nu o bagă nimeni în seamă. Nu a făcut nimic în viaţa ei. Mi se pare un lucru grotesc să alăptezi în public. Luăm doar ce este rău de la străini. Ca şi faza ca doi homosexuali să adopte un copil. Păi cui îi spune: «mamă»? În dreapta e unul cu penis, în stânga, altul cu penis. După ce a murit motanul meu, Marty, Şişcanu a spus să mă duc după el. Motiv pentru care o voi da în judecată. Cum să spui aşa ceva?! Doar ţigăncile alăptează în public. Nu pot să fiu de acord cu aşa ceva. Eu am o sensibilitate la sâni, mă gâdil la ţâţe. Nu pot să stau să mi le molfăie cineva“, a spus Oana Zăvoranu în emisiunea „Wowbiz” de la Kanal D.

Aflată într-un alt studio, pentru că realizatorii TV au dorit să nu degenereze întâlnirea între cele două, Cristina Şişcanu i-a dat replica Oanei Zăvoranu. Cu vocea gâtuită şi tristeţe, soţia lui Mădălin Ionescu i-a transmis rivalei sale că nu merită să fie părinte. 

“Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. (….). Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. (…)”, a spus Cristina Şişcanu la un post de televiziune.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, vizitată de fantome la reşedinţa în care trăieşte cu Alex Ashraf: „Pepe nu a avut să stea niciodată în acea casă cu mine de frică să nu…”

Oana Zăvoranu (44 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf (30 de ani) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.