Oana Zăvoranu, despre trauma pe care şi-a asumat-o când a decis să îl împăieze pe Marty: „Tot procedeul a durat vreo opt luni de zile”

Publicat: 11/12/2017 | 20:56

Oana Zăvoranu a dezvăluit că motivul pentru care a divulgat faptul că l-a împăiat pe Marty este acela că mulţi o acuzau pe internet că l-a uitat. Astfel, ea a vrut să le demonstreze că iubirea pentru pisoiul preferat nu s-a stins niciodată. Cu emoţie în glas, vedeta a spus că a fost la un pas să fie marcată pe viaţă în urma procedurii care s-a întins pe mai bine de un an.

Citeşte şi: Atenţie! Imagini şi mărturii şocante. L-a deshumat pe răposatul Marty, apoi… Zăvo şi-a împăiat motănelul! “Îl îngropasem lângă tata!”

Soţia lui Alex Ashraf a povestit că medicul care l-a împăiat pe Marty a avertizat-o că motanul ei preferat ar putea să nu semene la finalul procedurii. Cu toate astea, Oana Zăvoranu a acceptat.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: „Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

“El a murit pe 17 august în 2015. În noaptea în care l-am îngropat lângă  tatăl meu natural – nu ştiu dacă a fost o întâmplare sau nu, dar ploua torrential. Şi mi-am spus: «Cum, copilul meu ţinut în puf, să stea să putrezească?».Am luat o decizie radicală. (…). Răzvan mi-a spus: «Măi, Oana, dacă îl împăiez – s-ar putea ca prin acest procedeu, animalul pe care l-ai avut, ţi-a ţinut companie, să nu mai semene şi să ai un şoc, o traumă». (…). Printre suferinte (…). L-am ţinut în congelator timp de două zile până a acceptat. (…). Tot procedeul a durat vreo opt luni de zile. (…). Are puful lui, e inima lui conservată într-o ceară, care ţine 100 de ani, am craniul lui, am chiar şi sângele lui păstrat, aşa cum are Angelina Jolie (…).”, a povestit Oana Zăvoranu în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, vizitată de fantome la reşedinţa în care trăieşte cu Alex Ashraf: „Pepe nu a avut să stea niciodată în acea casă cu mine de frică să nu…”

Oana Zăvoranu (44 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf (30 de ani) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

Citește și...