Acasă » Galerie foto » Atenţie! Imagini şi mărturii şocante. L-a deshumat pe răposatul Marty, apoi… Zăvo şi-a împăiat motănelul! “Îl îngropasem lângă tata!”

Atenţie! Imagini şi mărturii şocante. L-a deshumat pe răposatul Marty, apoi… Zăvo şi-a împăiat motănelul! “Îl îngropasem lângă tata!”

De: Cancan 11/12/2017 | 00:00
Oana Zăvoranu, alături de iubirea vieţii sale, Marty

Oana Zăvoranu şochează din nou cu mărturisiri tulburătoare. Pentru că nu a reuşit să se despartă de motănelul Marty, pe care l-a iubit enorm, Oana l-a dezgropat, l-a ţinut la congelator şi apoi l-a împăiat. Diva a povestit totul, cu lux de amănunte, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. (VEZI ŞI: Oana Zăvoranu a împărţit cadouri copiilor bolnavi de cancer! A început să plângă când a ajuns la spital şi a stat de vorbă cu micuţii)

Marty, care s-a stins în 2015, i-a fost alături Oanei timp de 18 ani. La scurt timp după ce l-a înmormântat lângă tatăl ei, în cimitirul Mărioarei, Oana nu a suportat gândul că nu-l va mai putea vedea vreodată, aşa că Marty e în continuare în casa Oanei şi ea îl plânge ori de cate ori îşi aminteşte de el.

Marty e sufletul şi viaţa mea. L-am ţinut la frigider. I-am conservat inima, are o altă cutie separat, unde am craniul lui. (…) I-am comandat nişte ochi din America. Mi-au zis că mi-l face de zici că-i viu”. Acestea sunt mărturisirile şocante făcute de Oana Zăvoranu cu privire la cel pe care l-a iubit din tot sufletul. De la trei ani, Marty suferea de insuficienţă renală, dar medicul lui veterinar a făcut minuni. De altfel, motanul era răsfăţat asemenea unui copil. (CITEŞTE AICI: Cu cât se vinde o masă „Oana Zăvoranu”! Se folosesc de numele brunetei ca să facă bani)

Totuşi, după moartea lui Marty, Zăvo a adoptat alţi pisoi. În curând va avea cinci, şi cu Marty şase, pentru că acesta ocupă cel mai important loc în casa divei. Asta după ce l-a dezgropat, l-a ţinut în congelator, iar, după un proces îndelungat, s-a întors acasă împăiat.

Pot să mai am 100 de pisici, Marty e sufletul şi viaţa mea. L-am îngropat pe 17 august, când a murit, în 2015. Exact în noaptea când l-am îngropat, undeva în apropierea tatălui meu, în noaptea respectivă a plouat, era o vreme tristă, mohorâtă. Bineînţeles că eram terminată, nu am dormit toată noaptea, mi-am imaginat cum copilul meu ţinut în puf, în zgărduţe, cum să stea acolo în pământ să putrezească şi atunci am rugat-o pe Corina şi pe Marius să se ducă să-l dezgroape”, a povestit Oana pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Marty ”trăieşte” veşnic acum alături de Oana Zăvoranu
Marty ”trăieşte” veşnic acum alături de Oana Zăvoranu

Şocant! L-a dezgropat şi l-a împăiat din dragoste

Medicul veterinar i-a oferit lui Zăvo soluţia ca Marty să rămână în continuare alături de ea.

Marty, de la trei ani, avea insuficienţă renală care la motani e cam fatală şi mi-a zis că există cineva la muzeul Antipa care ţi-l poate împăia. Această tehnică se numeşte taxidermie. Anumite animale împăiate te sperie, mi-a zis că mi-l face de zici că-i viu. Am pus mâna pe telefon, eram în hohote de plâns, omul m-a rugat să nu spun niciodată cum îl cheamă, m-a auzit atât de disperată, i-am zis că dacă nu face lucrul ăsta pentru mine nu ştiu încotro s-o apuc. (…) L-am ţinut la frigider, asta a fost deşteptăciunea mea, din momentul în care l-am scos. Din cimitir l-am adus în congelatorul pe care îl avem. L-am dus şi a durat aproape opt luni de zile tot acest procedeu”, a relatat Oana momentele delicate prin care a trecut.

Operaţiunea nu a fost însă lipsită de riscuri. ”Mi-a spus, Oana, e o presiune în plus pentru mine faptul că ştiu cine e Marty, ştiu ce a reprezentat şi este cea mai mare provocare a vieţii mele pentru că eu trebuie să ţi-l dau înapoi, trebuie să-ţi mărturisesc că eşti un pic dilimancă şi îţi trebuie o putere incredibilă să vrei să faci aşa ceva. Omul m-a întrebat de 5, 6 ori… eşti sigură că vrei să-l vezi?

Oana a povestit şi cum a decurs ”revederea”. ”Când l-am văzut, deci are o perniţă neagră cu pietre Swarovsky. Cu siguranţă că oamenii vor spune că sunt şi mai nebună decât credeau. I-am conservat inima, are o altă cutie separat, unde am craniul lui. Nu mai este nimic rămas, decât gheruţele, i se vede puful de la urechiuşe, blana este intactă, ai senzaţia că este viu. Am zis, tot ce se poate conserva de la Marty, vreau. Craniul, cu dinţişorul lui rupt şi inima, le am într-o cutie din catifea neagră şi roşie în interior pe care scrie «eşti aerul meu, eşti sufletul meu, eşti fericirea mea, eşti respiraţia mea, eşti my king», eu aşa îi spuneam”. (NU RATA, AICI:Tabloul complet al nunţii Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Bruneta a dezvăluit detalii picante din ziua cea mare. Ce gest a făcut soţul ei în faţa naşului)

Aşa împăiat, Oana îl ţine în siguranţă pe Marty. ”Este îmbrăcat într-un frac, cum l-am dus la o emisiune, are o medalie la gât cu cel mai frumos şi cuminte copil din lume, şi o cupă. (…) Lui Marty i-am cumpărat o stea, are o stea pe cer, se pot cumpăra stele. Şi el este frumos şi tronează ca un rege. Unde e acum? Acasă. Nu părăseşte casa. El a rămas rege în casa lui şi în fiecare zi e acolo, nu-l ţin la vedere pentru că nu trebuie să-l vadă toată lumea. De ziua lui plâng de mor, pe 15 martie sunt umflată de plâns. E ziua de naştere a tatălui meu şi a lui Marty. Mă duc, plâng, mă liniştesc”.

Şi medicul care i-a dat ideea a rămas uimit când şi-a văzut „pacientul”. A avut un şoc când l-a văzut, a început să lăcrimeze şi a zis nu se poate, Marty e viu? Tronează, are o poziţia unui leu în savană, Impetuos cum era el, impunător, ai impresia că stă. I-am găsit nişte ochi pentru că nu se pot conserva, i-am comandat nişte ochi din America, care să semene cu albastrul lui, şi când îl vezi nu-ţi dă fiori, nu e nimic creepy. Ai senzaţia că stă ca un lord şi te priveşte. Şi mă felicit în fiecare zi pentru decizia luată. N-aş putea niciodată să mă despart, am să-l iau la mine oriunde aş fi, oriunde m-aş muta, în orice ţară aş fi Marty e cu mine. (…) Dacă există o viaţă de apoi, mă întâlnesc cu Marty acolo. Dar nu sunt sigură că există viaţă de apoi. Acuma sper să nu mă împăieze nimeni pe mine”, a zis Oana, mai în glumă, mai în serios.

Până atunci, Zăvo pregăteşte lansarea unui mega proiect de suflet pe care-l va lansa în curând pe site-ul ei, oanazavoranu.com. (VEZI ŞI: Ce haine a împărţit Oana Zăvoranu)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...