Tabloul complet al nunţii Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Bruneta a dezvăluit detalii picante din ziua cea mare. Ce gest a făcut soţul ei în faţa naşului

Publicat: 06/12/2017 | 13:10

Oana Zăvoranu a dezvăluit pozele de la cununia religioasă cu Alex Ashraf la mai bine de jumătate de an de la ziua cea mare. Bruneta le-a oferit prietenilor tabloul complet al zilei în care şi-a întors faţa către Dumnezeu şi a acceptat să-i jure credinţă veşnică bărbatului pe care-l consideră jumătatea ei.

Oana Zăvoranu a postat pe pagina personală de Instagram pozele de la nunta cu Alex Ashraf, care a avut loc în 16 iunie. Bruneta le-a împărtăşit prietenilor ei virtuali momentele cheie din timpul cununiei, mărturisindu-le acestora că s-a dus o luptă crâncenă în sufletul ei în timpul slujbei religioase.

”Momentul adevarului …daaa…ala adevaratul! Demon sau inger?, Zic ,se poate si una si alta?

Pentru dvs, dra Zavoranu, ORICE E POSIBIL, puteti fi si unul si altul, pentru ca va stim, EXCENTRICA, EXTRAVAGANTA, CONTROVERSATA SI IMPREVIZIBILA…SI NE BUCURAM SA VA AVEM AICI! Si nu stim niciodata cine sunteti in acel moment…

Zic: Sarut mana parinte pt intelegere!”, le-a împărtăşit Oana Zăvoranu o parte din conversaţia purtată cu preotul care a ajutat-o să-şi întoarcă faţa către Dumnezeu în ziua în care i-a jurat iubire veşnică lui Alex Ashraf.

Într-una din poze, soţul divei, Alex Ashraf, este surprins în timp ce sărută mâna naşului, Silviu Prigoană, arătându-şi respectul suprem faţă de acesta.

Citește și...