Pariurile zilei» Etapele intermediare și meciurile de cupă, specialitatea noastră! Aici, 10 ponturi care ne conduc spre profit în această zi de marți

Autor: Sabin P.
Publicat: 17/04/2018 | 08:22

Ieri am intuit cu succes scenariile din Premier League, Bundesliga, Serie B, dar și din confruntarea dintre Astra și FCSB, încheiat cu victoria categorică a ”roș-albaștrilor”, scor 3-0. Pentru astăzi avem pregătit un nou set de pronosticuri. 10 variante de top!  

Pariurile zilei

Trecem în revistă partide din La Liga, Belgia, dar și prologurile etapelor intermediare din Premier League și Serie A. În eşalonul de elită al Angliei, Tottenham caută să-şi consolideze clasarea în Big 4, printr-un succes la Brigton, în timp în prima ligă a Italiei, Inter luptă acasă, cu Chievo, pentru cele 3 puncte care o pot propulsa pe ultima treaptă a podiumlui.

Avem meciuri de importanţă majoră şi în cupele interne. În DFB Pokal, prima finalistă se va decide la finalul confruntării Bayer Leverkusen – Bayern Munchen. Oaspeţii sunt favoriţi, dar anticipăm şi o replică de calitate a „aspirinelor”. Şi Cupa României revine astăzi în ofertă, cu manşa tur a semifinalei dintre Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș. Gazdele au un parcurs impresionant în acest sezon, dar rivala sibiană din Mediaş plusează la capitolul experienţă. Pontul nostru este pe goluri, într-o cotă de 1.62.

Completând setul de ponturi cu sugestii bine punctate din Spania, Belgia și Olanda, vă propunem aceste zece variante ce ne pot conduce la casieriile caselor de pariuri. Succes, tuturor!

AFC HERMANNSTADT – GAZ METAN MEDIAȘ  SUB 2.5  GOLURI  COTA  1.62
BRIGHTON – TOTTENHAM  SUB  3.5  GOLURI  COTA  1.44
WIGAN – OXFORD UTD 1 HA (-1) COTA 1.46
LIERSE – WAREGEM  3+  COTA  1.57
INTER – CAGLIARI  2-4 GOLURI  COTA  1.55
CITTADELLA – PALERMO  PESTE  2 GOLURI  ASIATIC  COTA  1.63
TWENTE – ZWOLLE  SUB  3.5  GOLURI  COTA  1.48
CELTA  VIGO – FC BARCELONA  GOL ÎN AMBELE  REPRIZE  COTA  1.44
VILLARREAL – LEGANES  1X & 2+  COTA  1.53
BAYER  LEVERKUSEN – BAYERN  MUNCHEN  2-4 GOLURI  COTA  1.54

Citește și...