Patronul o acuză că a dispărut fără să achite daunele. Mega-scandal cu o cunoscută cântăreaţă! A spart televizorul din camera unui hotel şi…

Publicat: 05/09/2017 | 00:00

O cunoscută interpretă din showbizul autohton este acuzată că a produs o stricăciune majoră într-o cameră de hotel şi apoi a plecat fără să plătească. Oana Radu, căci despre ea este vorba, ar fi promis că va aduce banii să achite pagubele, dar ar fi refuzat apoi să mai răspundă la telefon! (CITEŞTE ŞI: Oana Radu a slăbit 60 de kilograme, dar nu a dat uitării perioada de ”porceală”: ”Mănânc până simt că nu mă mai pot mişca”)

Boacăna interpretei s-a aflat după ce proprietarul camerei unde s-a cazat Oana Radu în Bucureşti a aşteptat mai bine de două zile ca solista să-şi onoreze promisiunea, iar apoi a contactat CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. Oana a dormit într-un apartament cu regim hotelier în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar, dimineaţa, menajera care a venit să facă curat a descoperit pocinogul: televizorul cu ecran plat era spart, cu ditamai gaura în ecran, produsă, cel mai probabil, prin lovirea puternică cu un corp dur!

(CITEŞTE AICI: OANA RADU, implicată într-un accident rutier. ”Înfipţi în gard!”)

Aşa arată televizorul după noaptea petrecută de Oana Radu în camera de hotel
Aşa arată televizorul după noaptea petrecută de Oana Radu în camera de hotel

”Televizorul valorează 990 de lei, pe factură. Femeia care face curat a văzut dimineaţă şi i-a spus Oanei, care a zis că a fost cu cineva şi s-a jucat, s-a certat, şi a spart televizorul. A zic că nu are bani la ea, dar se duce acasă la Craiova, la bancă, şi sâmbătă se întoarce cu banii. I-am zis de ce nu scoate de la bancomat, a zis ceva că e ocupată, că are concert şi e mai bine aşa. Eu am lăsat-o în pace, ce puteam să-i fac, şi am aşteptat-o să aducă banii. Când am văzut că nu vine, am sunat-o, dar nu răspundea, iar apoi şi-a închis telefonul” a declarat, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, administratorul imobilului. ”Noi avem regim hotelier, nu e prima dată când vine la noi, dar nu e OK că ea e persoană publică şi face ce vrea”, a conchis păgubitul. (VEZI ŞI: Oana Radu a mărturisit că e dependentă şi cere ajutorul ca să scape: ”Se află într-o situaţie critică!”)

Citește și...