Acasă » Exclusiv » ”Plâng, dar nu arăt!” 10 întrebări la țintă pentru Catrinel Sandu, prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, stabilită în America

”Plâng, dar nu arăt!” 10 întrebări la țintă pentru Catrinel Sandu, prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, stabilită în America

De: Diana Măcică 13/11/2023 | 23:40

Catrinel Sandu duce, în prezent, o viață pe care mulți o pot invidia! Stabilită de ceva ani în America, prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, printre altele, despre traiul departe de platourile televiziunilor, despre relația dintre actualul său soț și fiicele ei concepute din prima căsnicie, dar și despre relația minorelor cu Gabriel Trifu, tatăl lor. 

Iar din anul 2019, Catrinel este căsătorită cu Steve Schroeter, medic stomatolog, bărbat care e considerat emblemă masculină de cele două fiice ale fostei prezentatoare din anii 2000. Totul pentru că Sara și Lara, fetele concepute din relația cu Gabriel Trifu, nu sunt atât de apropiate de tatăl lor.

Catrinel și Steve s-au căsătorit după doi ani de relație / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Ce s-a ales de prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV. Catrinel Sandu a fost una dintre cele mai dorite femei din România)

Prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor nu și-a dorit mutarea în America

CANCAN.RO: Catrinel, ai ieșit de multă vreme din lumina reflectoarelor. Cum arată viața ta acum?

Catrinel Sandu: Viața mea de acum arată, și nu e un cuvânt mare cel pe care-l folosesc acum, minunat. Arată așa cum, poate, nici nu am visat. Foarte liniștită, foarte frumoasă, împlinită, din toate punctele de vedere, și mă bucur enorm pentru că am muncit și muncesc mult și am reușit să construiesc ceva de care mă bucur în fiecare zi și-i sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce avem.

CANCAN.RO: Îți e dor de showbizul românesc?

Catrinel Sandu: Am ieșit din lumina reflectoarelor de ceva vreme, cu toate că, uite, mai sunt așa conectată din când în când prin voi, prin emisiunile la care sunt invitată atunci când ajung în țară. Nu știu dacă îmi e dor neapărat de showbizul românesc, cât mi-e dor de munca din televiziune, de oamenii minunați cu care am lucrat de peste 25 de ani, mi-e dor de tot vibe-ul ăla minunat și cred că îmi e un pic dor de ce era atunci, nu neapărat de ce e acum. Pentru că lucrurile s-au schimbat. Iubeam meseria pe care o făceam, eram pregătiți pentru meseriile noastre, fiecare aveam un background, eu am făcut o facultate de specialitate, am lucrat în spatele camerelor, adică tot conceptul unei emisiuni… Sau nu neapărat de showbizul românesc. Niciodată nu am fost tentată de chestia asta. Îmi plăcea foarte tare ceea ce făceam și o făceam cu toată inima.

CANCAN.RO: Îți pare rău de vreun lucru făcut în trecut?

Catrinel Sandu: Să știi că sunt multe lucruri pe care le facem și poate realizăm că nu au fost OK sau poate ar fi trebuit să o luăm pe alt drum, dar cred că toate lucrurile pe care le-am făcut în trecut ne aduc unde suntem astăzi. Și dacă ar fi să schimb ceva… nu cred că aș schimba nimic. Pentru că unde sunt astăzi și cum m-am dezvoltat și am crescut din toate punctele de vedere nu s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi trecut prin toate perioadele vieții sau dacă nu aș fi făcut anumite lucruri.

CANCAN.RO: Crezi că ai luat decizia bună mutându-te peste hotare în urmă cu mulți ani?

Catrinel Sandu: Acum, uitându-mă în urmă și văzând ce am putut să construiesc aici și uitându-mă la posibilitatea pe care le-am dat-o copiilor mei, aș spune că da, a fost o decizie bună. Ce aș putea spune ar fi că n-a fost o decizie ușoară și nu a fost o perioadă de acomodare ușoară. Pentru că eu nu mi-am dorit să vin aici, a fost situația de așa natură în perioada respectivă, dar pentru mine n-a fost nici visul american, nici nu-mi doream să plec din țară, nici nu-mi doream să vin în America și să devin vedetă, adică n-am avut lucruri de genul ăsta în cap. Pur și simplu așa a fost să fie. Am avut de multe ori gândul ăsta, ideea de a mă întoarce, dar faptul că fetele au fost născute și sunt crescute aici… cred că asta a contat foarte mult. A le oferi lor o altă posibilitate și o altă viață și, de ce nu, lăsându-le pe ele să aleagă ce vor să facă. Pentru că pot să trăiască aici și, la un moment dat, poate vor să se întoarcă în Europa.

Prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor este profesor de șapte ani la o școală din America / (Sursa: Instagram)

Fiicele lui Catrinel Sandu din prima căsnicie, relație strânsă cu actualul partener al mamei

CANCAN.RO: Ce fac fetele tale?

Catrinel Sandu: Fetele sunt foarte, foarte bine. Sara, cea mare, are 14 ani și jumătate, a venit la școala la care eu sunt profesor, din clasa a VI-a a venit ea, suntem amândouă în aceeași școală. Învață foarte bine, are numai note de 10 și face parte din două cluburi. After School Clubs, este în trupa de balet a școlii, unde eu sunt co-director, și este și-n trupa de bollroom a școlii, deci dansuri de societate, unde chiar de curând a fost la o competiție și a câștigat locul I la tot ce înseamnă solo pe bollroom. Este foarte, foarte ocupată, pleacă dimineața și vine seara în fiecare zi, ceea ce e bine, că o ține ocupată pentru vârsta ei, s-a acomodat foarte bine la școala unde sunt eu, are un anturaj foarte frumos și se dezvoltă și este o domnișoară superbă, atât fizic cât și din punct de vedere al personalității. E minunată și sunt foarte mândră de ea. Iar Lara, cea mica, este foarte deșteaptă. Ea profită de un program special la școală, aici așa este, dacă din punct de vedere academic ești un pic superior, ești băgat într-un alt program. Este și fascinată de teatru și face teatru la școală, în fiecare an face parte din producție, e un fel de musical mai mult, și teatru, și dans, și sper ca la anul, când va fi în clasa a VI-a, să poată veni și ea la mine la școală.

CANCAN.RO: Cum l-au primit în viața lor pe soțul tău actual?

Catrinel Sandu: Ele sunt înnebunite, amândouă, după Steve, el este pentru ele omul cu care fac lecții, cu el vorbesc despre absolut orice, merg peste tot, încearcă lucruri, se sfătuiesc, este prezent în viața lor tot timpul, cu el fac sport. Și eu fac cu ei, dar mai puțin. Mă mai protejează și mă mai lasă să mă relaxez, dar nu-ți imagina că stau la soare și nu… Dar ei trei și cu băieții. Când sunt băieții cu noi e o altă poveste. Deci se înțeleg minunat. De când l-am pierdut pe tata, el a devenit emblema lor masculină foarte importantă cu care fac absolut tot. Suntem ca o adevărată familie.

(VEZI ȘI: Ce a putut să spună Lucian Viziru despre Catrinel Sandu. Cei doi au format un cuplu în trecut)

Sara și Lara nu sunt atât de apropiate de tatăl lor

CANCAN.RO: Care e relația lor cu fostul tău soț?

Catrinel Sandu: Relația lor cu fostul meu soț este una, să-i spunem, normală. Se văd șapte zile pe lună și sunt cât de cât OK. Nu pot să-ți spun că sunt foarte apropiați sau că nu vorbesc. Au o relație, să-i spunem, normală.

CANCAN.RO: De-a lungul timpului, care a fost relația dintre voi doi? V-ați împărțit egal sarcinile în ceea ce la privește pe fiicele voastre?

Catrinel Sandu: Eu, Steve și cu fetele suntem tot timpul împreună și facem totul împreună. Iar acolo se duc doar șapte zile pe lună și încearcă să păstreze același program. Nu e foarte mult de spus.

CANCAN.RO: Când ai plâns ultima oară?

Catrinel Sandu: Să știi că eu nu prea plâng. Și băieții plâng câteodată.:)) Plâng, dar nu arăt. Țin destul de mult în mine și am și eu momentele mele, normal, de slăbiciune. Știi cum e, cred că puternic ești atunci când reușești să scoți tot, dar așa plâns, plâns… nu știu, cred că ce mă face să plâng și acum e tata. Tot timpul când vine vorba de el, sunt momente când vorbesc mai mult de el sau sunt situații… Da, ăsta e un moment foarte sensibil. Mă face să plâng de fiecare data când vorbesc despre el.

CANCAN.RO: Dacă s-ar pune problema, te-ai reîntoarce în televiziune?

Catrinel Sandu: Să știi că televiziunea a făcut parte din viața mea, așa cum ți-am spus mai devreme, foarte mulți ani. Și gândește-te că eram în 1999 când s-a întâmplat lucrul ăsta. Și a fost în viața mea de atunci până în, cred, 2012-2011. O să facă parte din viața mea tot timpul. Mie mi-a plăcut mult ceea ce am făcut, am avut șansa să învăț de la adevărați profesioniști. Am lucrat mult, am lucrat și-n fața camerelor, și-n spatele lor și am învățat tot ce înseamnă televiziune. Mi-e dor și o să-mi fie tot timpul dor. Nu știu dacă aș renunța la tot ce fac eu aici, eu sunt deja profesor de șapte ani de zile la una dintre cele mai mari școli de artă, Manatee School For The Arts, am un departament, adică totul s-a schimbat și tot timpul am zis că sunt deschisă către lucruri care mi s-ar potrivi, în primul rând, și, doi la mână, s-ar potrivi cu programul meu. Eu am numai vara liberă și atunci venim în țară și da, e ceva care rămâne, acolo, în tine și tot timpul îți aduci aminte cu plăcere. Și da, aș spune DA unui proiect care mi s-ar potrivi mie de acum, nu eu de acum 10-15 ani. Mult mai diferit. Aș putea aborda acum alte subiecte pe care acum mulți ani de zile le-aș fi abordat așa, nu neapărat că le-aș fi știut, aș fi trecut prin anumite lucruri sau aș fi avut o maturitate pe care o am acum datorită experienței de viață, vârstei. Oamenii evoluează și se schimbă. Mă rog, unii în bine, alții în mai puțin bine. Eu tind să cred și-mi doresc să cred că am evoluat frumos, am învățat lucruri, am trecut prin lucruri și am ajuns într-un punct în care sunt bine și aș îmbrățișa orice lucru nou, orice experiență, chiar și din punct de vedere al televiziunii, altfel.

Catrinel și Steve se iubesc de circa șapte ani / (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...