Plimbare cu Loganul care a depășit 1 milion de kilometri! Ce i-a apărut în bord bărbatului din Slobozia. VIDEO

Publicat: 13/01/2019 | 10:17
Plimbare cu Loganul care a depășit 1 milion de kilometri! Ce i-a apărut în bord bărbatului din Slobozia. VIDEO

Să auzi și să nu crezi! Un bărbat din Slobozia a reușit performanța de a face peste un milion de kilometri cu Loganul său. 

Un bărbat din Slobozia a reușit performanța de a face peste un milion de kilometri cu Loganul său. El susține că nu a segmentat niciodată motorul și că secretul loongevității autoturismului este revizia, dar și trecerea pragului unui service auto ori de câte ori a fost nevoie.

Când s-a făcut filmarea, Loganul avea aproximativ 4500 de kilometri deoarece la un milion de kilometri bordul s-a resetat.

”Am reușit pentru că este profesia mea în care am o experiență de peste 36-37 de ani și performanța a fost datorită oamenilor care m-au înconjurat și oamenilor care vor să meargă cu această mașină, inclusiv eu folosind-o în excursiile mele. Întreținerea acestei mașini a fost făcută după standardele pe care uzina le-a făcut. Motorul mașinii este original, nu l-am segmentat niciodată.”, a mărturisit bărbatul din Slobozia.

Internauții s-au grăbit să-l complimenteze pe bărbatul din Slobozia pentru performanța lui.

”Eu am logan 1.4 (gpl) din 2012 si fac taxi cu ea are540.000 km si in motor nu am umblat niciodata , in schimb uleiul si restul schimbate inainte de fiecare data si masina merge perfect , orice masina merge bine si o sa va tina atat timp cat aveti grija, nu ca e bw sau mercedes sau etc.”,

”Tare loganul asta. Sa-l mai duca inca 1 milion de km :D”, ”Si eu am logan de 1.4 mpi si fac taxi cu ea de peste 10 ani si merge brici!!”,

”Stiu si eu pe cineva din cluj care a luat acum 11 ani un logan de nou tot 1.4mpi si la fel functioneaza perfect inca insa nu are kilometrajul atat….are vreo 150000km….”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

Citește și...