Poliţiştii au intrat în alertă…Naşa l-a ”corupt” la un şpriţ pe Cristian Boureanu!

Publicat: 09/09/2017 | 00:00

Cristian Boureanu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova pe 11 august, după două luni petrecute în arest, fiind încarcerat în dosarul în care este acuzat de ultraj. Fostul deputat a declarat că a fost o experienţă grea şi nu i-a fost uşor să fie departe de familie. Pus în libertate, Boureanu încearcă să recupereze timpul pierdut. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit alături de iubita lui, dar şi de Monica Tatoiu şi soţul ei. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV - Fiul Monicăi Tatoiu şi-a părăsit iubita înaintea nunţii şi…)

Monica Tatoiu şi familia ei sunt foarte apropiaţi de Cristian Boureanu, încă de pe vremea când el era căsătorit cu Valentina Pelinel. Mergeau împreună în vacanţe, ieşeau în oraş şi petreceau foarte mult timp unii în compania altora. După cele petrecute, doamna Tatoiu a pierdut legătura cu fostul fotomodel, dar a păstrat-o cu fostul deputat, pe care l-a “corupt”, acum, după ce a fost eliberat, la un spriţ, la un local de fiţe din Capitală, după cum se observă din imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Monica Tatoiu şi soţul ei au petrecut clipe de relaxare alături de Cristi Boureanu şi Laura Dincă, precum şi împreună cu alţi apropiaţi. (VEZI AICI: Cristian Boureanu, eliberat din închisoare! Primele imagini cu fostul politician, după două luni de arest!)

Boureanu, acuzat că a lovit un poliţist

Pe 9 iunie, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”. (CITEŞTE ŞI: Fostul deputat a fost eliberat, însă a dat de un alt necaz! Îi cere despăgubiri lui Boureanu după ce l-a băgat în spital: ”Am angajat un avocat şi…”)