Eliberat din închisoare după ce a stat după gratii două luni pentru că a bătut un poliţist, Cristi Boureanu are noi probleme. Un bărbat care a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale după o plimbare cu ATV-ul condus de fostul deputat vrea să-l facă acum pe politician să plătească. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate amănuntele. (VEZI AICI PRIMELE IMAGINI CU BOUREANU ÎN LIBERTATE)

Totul s-a întâmplat de 1 Mai pe plaja din Mamaia. Lucian Ştefan se plimba cu ATV-ul, ca pasager, când, potrivit declaraţiilor sale, Boureanu s-a urcat la volan, a condus nebuneşte şi s-a răsturnat.

„De 1 Mai, am ieşit cu prietenii la un grătar la ieşire din Mamaia, la o plimbare cu un ATV. Ne-am oprit la un moment dat în apropierea grupului în care se afla şi Boureanu. Prietenul meu a coborât să prezinte maşina, moment în care domnul Boureanu s-a urcat la volan, eu fiind în dreapta, a demarat în trombă şi a făcut nişte mişcări foarte bruşte care au cauzat răsturnarea noastră, eu rănindu-mă foarte grav la umăr. La o viteză foarte mare, Boureanu a luat brusc de volan, moment în care ATV-ul s-a răsturnat”, spune Lucian Ştefan. (CITEŞTE ŞI: IUBITA LUI BOUREANU, TRIMISĂ ÎN JUDECATĂ)

Lucian Ştefan vrea ca Boureanu să plătească pentru ce a făcut
Lucian Ştefan vrea ca Boureanu să plătească pentru ce a făcut


Omul a declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că în urma accidentului a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale şi de recuperare. ”Analizele, recuperarea, obiectele care mi-au fost distruse, am estimat iniţial toate acestea la 12.000 de lei. Nu am făcut plângere penală, nu am vrut să-i fac rău. L-am contactat pe Cristi Boureanu şi i-am spus să-mi dea acei bani, însă a refuzat. N-am avut cu cine să mă înţeleg. Motiv pentru care am angajat un avocat şi o să fac demersurile legale”, a mai spus Lucian Ştefan.  (VEZI AICI: Un puşcăriaş proaspăt eliberat după 20 de ani s-a apropiat de Laura Dincă! Ce i-a spus întrece orice imaginaţie: ”Mă întreb, s-a simţit mândră sau înşelată?”)

Citeste despre:cristi boureanu arest, cristi boureanu bataie, boureanu


Share On Facebook