Prefectul judeţului Buzău, infectat cu virusul COVID-19! „Am încercat să respect cu stricteţe toate regulile de prevenire a infectării… Virusul nu iartă pe nimeni”

Autor:
Publicat: 16/08/2020 | 18:04
Prefectul judeţului Buzău, infectat cu virusul COVID-19! „Am încercat să respect cu stricteţe toate regulile de prevenire a infectării… Virusul nu iartă pe nimeni”

Epidemia de coronavirus continuă să se extindă. Virusul infectează zilnic o mulțime de persoane. Printre aceștia se află și prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, care a fost confirmat pozitiv cu cu SARS-CoV-2.

Perfectul s-a confruntat cu o serie de simptome ușoare specifice virusului așa că a decis să Își facă testul. Iar rezultatul a fost unul pozitiv.  Acesta a anunțat pe pagina personală de Facebook că a fost contaminat și speră să se refacă repede. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE ALARMANTĂ LA BUZĂU! A FOST INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS PÂNĂ ȘI MEDICUL COORDONATOR AL ÎNTREGII CRIZE COVID-19 ÎN JUDEȚ)

„În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri, am prezentat simptome uşoare specifice COVID-19 (febră 38º) şi am fost testat, iar rezultatul venit astăzi este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simţit ieri.

Am încredere că mă voi vindeca rapid şi mă bazez pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene, care au fost ireproşabile pe întreaga perioadă în care au gestionat criza COVID-19. Mâine, voi fi supus unor investigaţii medicale extinse şi voi afla tratamentul care îmi va fi prescris”, a scris pe Facebook prefectul judeţului Buzău.

Și-a predat atribuțiile subalternilor

De asemenea, în mesajul postat pe rețelele de socializare perfectul a anunțat și cine va prelua conducerea Prefecturii cât timp el lipsește. O să fie înlocuit de subprefectul Vasile Alecu. În încheierea mesajului acesta a tras un semnal de alarmă și i-a îndemnat pe cetățeni să se protejeze, pentru că „virusul nu iartă pe nimeni”. (VEZI ȘI: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 16 AUGUST. ALTE 1.087 NOI CAZURI DE INFECTARE, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE. BILANȚUL TOTAL A AJUNS LA 70.461)

„În perioada în care nu mă voi afla la Instituţia Prefectului, atribuţiile de conducere vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu.

Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetăţenii din judeţul Buzău, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, şi în situaţia în care am încercat să respect cu stricteţe toate regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni! Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate!”, a mai scris Dimian pe reţeaua de socializare.