Premieră la „Ferma Vedetelor”! Ce s-a întâmplat după ce Rona Hartner a plecat din concurs: „Cred că nu se poate pedeapsă mai mare”

Publicat: 02/03/2018 | 15:30

A fost o seară plină de suspans la „Ferma Vedetelor”! Și asta pentru că fiecare dintre concurenți simțeau câte un carusel de emoții. În plus, la duel au participat familia Duman și cuplul Dragoș Moștenescu – Narcisa Suciu. În timpul probelor, tensiunea a atins cote maxime, iar la final a fost anunțată o premieră pentru cunoscutul concurs.

Citește și: Grațiela și Andrei Duban au izbucnit în plâns! Ce s-a petrecut cu cei doi, care au cedat, fără să le pese că erau filmați la „Ferma Vedetelor”

În ciuda faptului că Dragoș Moștenescu a fost cel care a pierdut duelul, actorul nu a părăsit „Ferma vedetelor”, pentru că Rona Hartner a plecat din cauza eliminării prinț vot! Vă reamintim că în cadrul ediției de ieri, actrița care a reușit să-i scoată pe toți din minți a fost luată de un cioban și dusă la o stână, unde era locul de izolare. Când a venit ciobanul să o ia de acolo, Rona Hartner nu și-a luat la revedere de la colegii ei. Ea a schimbat „Ferma vedetelor” pe o fermă obișnuită, unde a primit sarcini și un loc al ei în care să se odihnească.

În timpul nominalizărilor, Rona Hartner a fost propusă să părăsească ferma de majoritatea concurenților. Până și coechipierul ei, Daniel Iordăchioaie a nominalizat-o, lucru care a întristat-o profund. Ea și-a mărturisit durerea în faţa altui participant, Andrei Duban.

„Voi aţi decis că eu nu am ce căuta aicea, dar tu nu ştii pentru ce am venit, pur şi simplu m-ai nominalizat. Sunt şocată de ce aţi făcut, m-ai votat şi tu. Pe de altă parte, m-am săturat de relaţii false, ei sunt simpatici când le convine. Din cauza piciorului nu mi-am putut permite să intru în staul, dacă plecau oile cu mine, alea 60 de kile ale mele, mă rupeau şi eu nu mai vreau să ajung pe masa de operaţie din nou”, a declarat Rona Hartner cu lacrimi pe obraji.

Ulterior, actrița de 44 de ani a părăsit concursul.

„Cred că nu se poate pedeapsă mai mare. Dormi printre lupi”, a spus Rona Hartner în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Urmează noi provocări la „Ferma Vedetelor”.

„Fată, era să mă mănânce ursul acum două nopți”, a reacționat Diana Dumitrescu.

„Aveți grijă, nu e glumă”, le-a spus nea Rață.

Nea Rată a inspectat sarcinile și a decis că pentru muncă depusă în această săptămâna, ei merită să primească 27 de bănuți ca să își cumpere cele necesare de la negustoreasă Marioara.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Moștenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri, iar a doua: actrița Rona Hartner.

Citește și...