Grațiela și Andrei Duban au izbucnit în plâns! Ce s-a petrecut cu cei doi, care au cedat, fără să le pese că erau filmați la „Ferma Vedetelor”

Publicat: 28/02/2018 | 23:51
Grațiela și Andrei Duban au izbucnit în plâns! Ce s-a petrecut cu cei doi, care au cedat, fără să le pese că erau filmați la „Ferma Vedetelor”

A fost o seară plină cu emoții negative, dar și unele pozitive la „Ferma Vedetelor”. În timpul unei vizite, prezentatoarea emisiunii, Monica Bârlădeanu a venit cu o scrisoare care era destinată unei echipe aflată în competiție. Este vorba despre Andrei Duban și superba lui soție, Grațiela.

Imediat ce Monica Bârlădeanu i-a înmânat scrisoarea actorului, acesta a început să scoată ce era în plic și, la un moment dat, a făcut și o glumă, întrebând unde e suta de euro. Ulterior, el a început să citească scrisoarea pe care a redactat-o atât tatăl lui, cât și fiul său, Armin, care are doar cinci anișori.

În rândurile scrise, tatăl actorului i-a spus că toată familia este bine, că Armin e fericit, dar că are momente în care e foarte trist și le-a dezvăluit că îi este tare dor de părinții săi. Bărbatul le-a spus că micuțul chiar numără zilele până când ei vor reveni acasă și le-a dat și un sfat.

„«Numără zilele până când veniți acasă. Să fiți puternici și să vă comportați așa cum vă cunosc eu, Vă pupă, tata». E tatăl meu”, a spus printre lacrimi Andrei Duban.

În momentul în care actorul nu a mai putut să citească scrisoarea din cauza lacrimilor care îi curgeau șiroaie, atunci a preluat soția lui, însă, și Grațiela Duban a citit cu dificultate rândurile așternute pe hârtie. În plic, pe lângă scrisoare, au mai fost două poze cu Armin și bunicii lui.

„O să facem un tablou din scrisoarea lui”, a mărturisit Grațiela Duban.

După acest moment emoționant, cei doi soți s-au retras și au început să plângă departe de ochii celorlalți participanți la „Ferma Vedetelor”.

Citește și: S-au încins spiritele la „Ferma Vedetelor”! Narcisa Suciu și Rona Hartner, la cuțite: „Ai o satisfacție să mă enervezi!”

Când Andrei Duban și frumoasa lui soție au citit scrisoarea primită de la cei dragi, ceilalți concurenți de la „Ferma Vedetelor” au avut și ei lacrimi în ochi. Dacă unii au fost impresionați de gândurile primite de cei doi soți de acasă, alții s-au gândit că putea să le fie lor rândul și să aibă parte de o asemenea surpriză.

Citește și: Scene violente la “Ferma Vedetelor”! Concurenții martori la incident s-au panicat: “Mi-a dat degetul peste cap, îmi sare sângele”

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri.

Citește și...