Scene violente la “Ferma Vedetelor”! Concurenții martori la incident s-au panicat: “Mi-a dat degetul peste cap, îmi sare sângele”

Publicat: 28/02/2018 | 21:22

A fost un episod neplăcut în cadrul ediției din această seară de la „Ferma Vedetelor”! Totul a început la scurt timp după ce Majda Aboulumosha și Cosmin Natanticu au mers să mulgă oile și caprele. La scurt timp după ce a intrat în grajd, comediantul a ieșit ca din pușcă, iar în urma incidentului, partenera Dianei Dumitrescu s-a rănit din nou.

Citește și: Daniel Iordăchioaie, probleme medicale! Ce i s-a întâmplat artistului, care participă la „Ferma Vedetelor”

Cosmin Natanticu se afla în grajd ca să mulgă una dintre oile pe care le au la „Ferma Vedetelor”. Cea mai capricioasă dintre mioare însă i-a pus din nou gând rău Majdei Aboulumosha și a încercat să evadeze din staul. Atât actorul, cât și prietena Dianei Dumitrescu au rămas perplecși când au văzut cum oaia neagră a sărit pur și simplu la un metru în aer și a lovit cu picioarele ușa grajdului. În acel moment, Majda a fost accidentată iar.

Citește și: S-au încins spiritele la „Ferma Vedetelor”! Narcisa Suciu și Rona Hartner, la cuțite: „Ai o satisfacție să mă enervezi!”

„Mi-a dat degetul peste cap. De fiecare dată când o mulg, mai îmi dă câte un picior, mai îmi sare sângele.”,  a mărturisit Majda Aboulumosha în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

De altfel, partenera de concurs a Dianei Dumitrescu avea mâna stângă bandajată deja după accidentările anterioare, provocate de mioara neagră.

„Deci, de fiecare dată când o vede pe Majda, stă ce stă puțin, face ce face și o rănește. Nu știu dacă ați văzut, dar a venit ca-n filmele cu karate, a sărit cu picioarele pe ușă și a lovit-o”, a povestit Cosmin Natanticu în cadrul îndrăgitei emisiuni.

Citește și: Diana Dumitrescu a primit testul de sarcină în timpul competiției de la „Ferma Vedetelor”. Gestul făcut de actriță după ce nea Rață i l-a dat

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri.

Citește și...