Daniel Iordăchioaie, probleme medicale! Ce i s-a întâmplat artistului, care participă la „Ferma Vedetelor”

Publicat: 28/02/2018 | 21:58

S-au scurt momente neplăcute pentru Daniel Iordăchioaie în timp ce concurează alături de Rona Hartner la „Ferma Vedetelor”. Din nefericire, partenera lui de concurs nu a fost atentă atunci când artistului i-a fost rău, iar cea care a avut grijă de el a fost Narcisa Suciu.

Citește și: S-au încins spiritele la „Ferma Vedetelor”! Narcisa Suciu și Rona Hartner, la cuțite: „Ai o satisfacție să mă enervezi!”

Problemele medicale i-au pus capac lui Daniel Iordăchioaie din cauza alimentației pe care o are de când a intrat la „Ferma Vedetelor”. Cântărețului i-a scăzut atât de mult glicemia, încât nu a mai putut să se țină pe picioare și s-a retras în camera sa, unde a stat zeci de minute întins pe pat.

După câteva momente în care a stat singur, la Daniel Iordăchioaie a venit Narcisa Suciu, care i-a adus un pahar cu ceva dulce ca să-i crească glicemia. După ce au purtat o mică discuție despre lucrurile neplăcute care se întâmplă în cadrul competiției, pe ușă a intrat Rona Hartner, care l-a întrebat dacă este ok.

„Nu am avut instinctul ăla să mă duc să văd dacă este bine. La un moment dat mi-a zis Natanticu: «Nu te duci să vezi ce îți face colegul?». Eu, de câteva zile îl simt foarte departe pe Daniel”, a spus Rodna Hartner.

Citește și: Scene violente la “Ferma Vedetelor”! Concurenții martori la incident s-au panicat: “Mi-a dat degetul peste cap, îmi sare sângele”

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri.

Citește și...