Prima reacție a lui Rareș Bogdan după ce s-a aflat că pleacă de la Realitatea TV

Publicat: 24/02/2019 | 16:41

În urmă cu puțin timp, Rareș Bogdan a făcut primele declarații după ce s-a aflat că pleacă de la Realitatea TV. În mesajul transmis, cunoscutul prezentator a făcut câteva precizări despre această decizie radicală, dar și despre participarea pe listele PNL la europarlamentare.

Citește și: Surpriză! Cine i-ar putea lua locul lui Rareș Bogdan la Realitatea TV

Prima reacție a lui Rareș Bogdan după ce s-a aflat că pleacă de la Realitatea TV

În dezvăluirile făcute, Rareș Bogdan a subliniat că încă nu a plecat de la Realitatea TV și nici nu a fost concediat, însă, e drept, a avut unele întrevederi cu PNL și că e legat de liberali. El a mai spus că nu a decis dacă acceptă sau nu oferta de a pleca din televiziune. De asemenea, moderatorul de la Realitatea TV a adus în discuție mitingul mare din Piața Victoriei, care are loc în această seară și a anunțat că va fi acolo de la ora 18:00, iar apoi va avea emisiune.

“Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat. Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adaugat.

Mai mult, ii stiu personal pe multi dintre primarii librarali care au schimbat si occidentalizat orasele pe care le conduc. Insa repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Sa nu speculam altceva pana nu este cazul si daca va fi cazul. Ne vedem diseară de la 21.00 Live, asta dupa ce ne vom întâlni după 18.00 în Piața Victoriei. Jos (…)/Alde si UDMR! #opozitiaUNITĂ” este mesajul făcut public de Rareș Bogdan.

Jurnalistul Rareș Bogdan va deschide lista PNL pentru europarlamentare, conform mai multor surse din politică și din media.

Citește și...