Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV. Surpriză: cine i-ar putea lua locul

Publicat: 24/02/2019 | 10:56
Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV. Surpriză: cine i-ar putea lua locul

Alessandra Stoicescu a fost intens vehiculat pentru a deschide lista social democraților. Doar că jurnalista a transmis că nu are de gând să plece de la Antena 3. Însă Rareș Bogdan pare a se fi hotărât să facă pasul, adică să accepte propunerea venită de la PNL.

Strategia pe care o concepuse Liviu Dragnea pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc peste câteva luni, se pare că va fi aplicată în cele din urmă de PNL. Liderul social democraților dorea să deschidă lista cu un jurnalist sau o jurnalistă cu notorietate și imagine curată.

Numele Alessandrei Stoicescu a fost intens vehiculat, însă aceasta a transmis că nu are de gând să plece de la Antena 3.

Dacă se va răzgândi sau nu rămâne de văzut, însă Rareș Bogdan pare să se fi hotărât în cele din urmă să accepte oferta PNL. Dan Andronic a fost primul care a dezvăluit despre negocierile purtate între cele două părți, iar acum iată că scenariul se confirmă. Potrivit surselor Capital, jurnalistul va pleca de la Realitatea Tv și este decis să meargă la Bruxelles, unde va câștiga un salariu consistent. Beneficiile pe care i le conferă postul de eurodeputat sunt unele foarte importante. La final de mandat, sunt politicieni, care au rămas în conturi cu peste 500.000 de euro. Câștigurile unui europarlamentar sunt cu mult peste cele prezentate oficial.

Locul lui Rareș Bogdan nu va rămâne gol, pentru că, potrivit surselor Capital, un alt greu din presă și politică îi va lua locul și deja ar purta negocieri cu Cozmin Gușă. Este vorba despre Robert Turcescu, care probabil o bună perioadă de timp va fi și deputat PMP și moderator tv. Jurnalistul oricum nu mai avea șanse să prindă încă un mandat pe listele partidului fondat de Traian Băsescu, așa că probabil acesta a fost motivul pentru care a ales să se întoarcă la prima lui dragoste, presa.

Sursa: capital.ro

Citește și...