Primele imagini cu “Leoaica de la Pro TV” în costum de baie. Cum a petrecut pe plajă sexoasa cu milioane de euro în conturi

Publicat: 13/07/2020 | 23:32

Una dintre cele mai de succes femei din România a făcut senzație pe litoral. ”Leoaica” de la PRO TV a petrecut, în mare discreție, cu prietenele, pe o renumită plajă din Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu celebra jurată în costum de baie.

Wekeendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Daniela Marișcu, jurata din show-ul ”Imperiul leilor”, de la PRO TV, pe una dintre cele mai noi plaje din partea de nord a stațiunii Mamaia, „La Nueva Cucaracha„. (NU RATA: TRANSFERUL IERNII ÎN PIAȚA MEDIA! CE FEMEIE CELEBRĂ A SEMNAT CU PRO TV)

Cu toate că este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, ”Leoaica de la PRO TV” nu a epatat cu nimic pe litoral. Alături de câteva prietene, Daniela Marișcu s-a bucurat de vremea frumoasă în cea mai mare discreție.

Relaxare fără fițe

Femeia care a renunțat la un salariu de mii de euro pentru a se lansa în afaceri a ales una dintre cele mai discrete plaje din Mamaia și, contrar oricăror prejudecăți, s-a comportat ca un om modest, fără să aleagă băuturi scumpe sau să aibă cerințe extraordinare.

Jurata de la Pro TV a petrecut cu prietenele pe o plajă din Mamaia

La scurt timp după ce a pășit pe nisipul fierbinte, jurata de la PRO TV s-a schimbat în costumul de baie și, împreună cu prietenele ei, a intrat în mare pentru o repriză bună de bălăceală. După ce s-a răcorit, Daniela Marișcu, una dintre cele mai apreciate antreprenoare de la noi din țară, s-a relaxat pe un șezlong, unde și-a lăsat trupul mângâiat de razele soarelui. (VEZI ȘI: JURAT NOU LA PRO TV! OFICIALII POSTULUI TOCMAI AU CONFIRMAT ZVONURILE)

Daniela Marișcu s-a relaxat pe o plajă din Mamaia

S-a lansat în afaceri în 2008

Daniela Marișcu a decis să devină antreprenor în anul 2008, pe când era director comercial la o companie din domeniul metalurgiei. Deși câștiga un salariu de câteva mii de euro și semna contracte de milioane de euro, a hotărât să se alăture soțului său în construcția de piscine și parcuri acvatice. Așadar, în plină criză economică, a înființat o companie care, anul trecut, a raportat o cifră de afaceri de 6 milioane de lei, în creștere cu 27% față de anul precedent. Pe lângă business-ul pe care îl deține, Daniela Marișcu este și unul dintre jurații de la show-ul de televiziune „Imperiul Leilor”, difuzat de PRO TV. (NU RATA: EA ESTE SOȚIA CELEBRULUI JURAT DE LA ”MASTERCHEF”)

“Noi spunem că suntem creatori de bucurie profitabilă. Dacă înțelegem toți că avem șansa să creăm de la zero o industrie extrem de profitabilă în alte părți ale lumii, poate că ne vom juca bine cartea chiar la nivel mondial ca țară”, declara Daniela, într-un interviu pentru publicația wall-street.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.