Ea este soția celebrului jurat de la ”Masterchef”!

Publicat: 30/10/2019 | 23:01

Pe ”Aquaman” de la PRO TV îl cunoaște întreaga Românie, însă partenera lui de viață este un mister. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu soția celebrului jurat de la ”Masterchef”, cel care, la începutul anilor 2000, făcea furori cu trupa ”Ca$$a Loco”! (CITEȘTE ȘI: RAFAELA DE LA EXATLON ÎȘI CAUTĂ IUBIT)

În urmă cu mai bine de 20 de ani, ”Ca$$a Loco” dădea lovitura în industria muzicală românească, iar melodii precum ”Făt Frumos” sau ”Ce bine-mi pare că ai luat țeapă” erau nelipsite de la petreceri. Anii au trecut și, odată cu ei, membrii trupei s-au transformat în bărbați responsabili, căsătoriți și cu moștenitori. (NU RATA: FOSTA ȘI ACTUALA SOȚIE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI DE DURERE)

Cosmin Tudoran (40 de ani), fostul solist al formației ”Ca$$a Loco”, și-a schimbat viața radical: a renunțat la muzică și s-a dedicat gastronomiei. În prezent, întreaga Românie îl cunoaște pe ”Aquaman” de la PRO TV. Chiar dacă juratul de la ”Masterchef” se bucură de notorietate, a preferat să-și țină partenera de viață departe de ochii presei.

A „evadat” din familie ca să se tundă

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cosmin Tudoran într-un centru comercial din zona de nord a Bucureștiului, acolo unde juratul de la PRO TV a ales să se relaxeze alături de persoanele dragi, soția lui, Cristina, și fiica lor, Andreea. După un scurt periplu prin magazine, fostul solist de la ”Ca$$a Loco” și-a dus fetele la un restaurant cu specific vietnamez. Alături de cei trei s-a mai aflat și o apropiată de-a lor, cu fiul ei. Într-o atmosferă extrem de degajată, Cosmin și persoanele dragi din viața lui s-au relaxat și s-au întrecut în discuții. (VEZI AICI: SIMONA SECRIER ȘI-A LUAT ”ADIO!” DE LA SOȚUL EI CHIAR ÎNAINTE CA ACESTA SĂ MOARĂ)

Juratul de la PRO TV și-a dus familia la un restaurant cu specific vitnamez

Într-un mod total suprinzător, la finalul mesei, Aquaman” de la PRO TV a fost ”abandonat” în mall de fetele lui. Din câte se pare, juratul de la ”Masterchef” a profitat din plin de momentele de libertate și a dat fuga la o frizerie din centrul comercial, acolo unde și-a dichisit barba, dar și podoaba capilară. (NU RATA: AU STABILIT DETALIILE ÎNMORMÂNTĂRII LUI MIHAI CONSTANTINESCU PE HOLUL SPITALULUI!)

Juratul de la ”Masterchef” e un bărbat care are grijă de aspectul fizic

Au dat lovitura cu albumul ”Sorel”!

Trupa ”Ca$$a Loco” s-a înfiinţat în 1999, avându-i în componenţă pe Cosmin Tudoran, Leonard Muha şi Bogdan Mureşan. În iulie 2000 a apărut primul single și videoclip: “Făt Frumos”. Piesa a șocat publicul, fiind pe buzele tuturor. Tot în această perioadă a apărut și primul lor album, „Sorel”, cu care i-au cucerit definitiv pe români.

După ce au renunţat la scenă, Bogdan s-a mutat la Bistriţa, iar Leonard a plecat în Spania, la Malaga.

“Momentan suntem în pauză cu trupa Ca$$a Loco. Nu se ştie niciodată când vom reveni cu o surpriză muzicală, poate un concert, cine ştie”, spunea Cosmin, la un moment dat. Cei trei au prezentat la Pro TV, în 2001, reality- show-ul “Vara Ispitelor”. (NU RATA: STILISTA A RETRĂIT MOMENTE DE GROAZĂ: “MI-AM DAT SEAMA CĂ NU SUNT ÎN STARE SĂ O SALVEZ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)