Primele imagini realizate de paparazzi cu ”Vânătorul de vedete” & ex-iubita fotbalistului!

Publicat: 20/02/2017 | 19:18

Maria Ale şi Tudor Aposteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care pare a fi departe de un final. Cum tânăra este o obişnuită a vieţii de noapte din Capitală şi a cluburilor de lux, ea şi iubitul ei au fost filmaţi de CANCAN.ro, în timp ce plecau de la Loft. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Maria Ale este foarte răsfăţată de Tudor, pe lângă gesturi frumoase şi vorbe dulci, ‘’vânătorul de vedete’’ are un mod aparte de a cuceri fetele pe care pune ochii, şi anume…. se tatuează! Tudor şi-a scris pe degetele unei mâini iniţiala noii sale iubite, „M” (de la Maria), împreună cu iniţiala sa, „T” A mai adăugat şi semnul zodiacal al Mariei, ea fiind născută în zodia „Peşti”

Tudor Aposteanu a devenit cunoscut după ce a avut mai multe relaţii cu vedete de la noi, precum Cristina Şucu, una dintre fiicele „regelui mobilei”, şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu. Şi participarea la „MasterChef” i-a adus ceva notorietate în plus, dar la respectiva emisiune-concurs Aposteanu nu a făcut prea mulţi „purici”, fiind eliminat devreme. Probabil pentru a-şi demonstra că este un bucătar iscusit, Tudor Aposteanu şi-a deschis la scurt timp un restaurant, căruia i-au călcat pragul fosta „Casnică” de la „MasterChef”, Andreea Moldovan, împreună cu soţul ei Dj Optik, dar şi tenismenul Horia Tecău (VEZI AICI).

Maria Ale este fiica lui Iulian Tudor, un controversat milionar de la noi, partener de afaceri cu Dorin Cocoş. Frumoasa brunetă, în vârstă de 20 de ani, s-a iubit cu fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, dar i-a atras atenţia şi lui Joe din Drumul Taberei şi nu numai (VEZI AICI). Marius Niculae a f[cut petreceri rege;ti pentru ea, a răsfăţat-o în toate felurile, dar, până la urmă, idila a luat sfârşit.

Citește și...